Jump to content
FAS Goran

ivan_b

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About ivan_b

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Punto

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. E, prvo da se zahvalim svima ovde pa da zatvaramo temu. Stigla mi je ponuda ubrzo nego ja nisam stigao da objavim ovde. Dakle, sve su pregledali, masu, elektroniku i utvrdili da je sve ispravno do instrument sata, što kako kažu znači da ne valja instrument sat. Cena instrument sata da oni nabave košta 75.000 dinara bez ugradnje, znači platio bih i ugradnju. Preporučili su mi da nađem negde na otpadu pa da mi neko ugradi. Rešenje za sada mi je da guram ovako pošto mi je auto kompletno sređen, a ovo što tinja lampica mogu da istrpim dok ne nađem negde instrument sat na nekom otpadu.
  2. Pa stigli smo do toga da su utvrdili da instrument sat ne radi dobro i da treba menjati kompletno. Za sada plaćam utvrđivanje kvara (1200 din) i čekam da mi dostave ponudu za zamenu instrument sata, trenutno ne znaju koliko košta unapred. Tako da ću sačekati sa zamenom, pitaću i u drugim servisima, ovlašćenim i neovlašćenim. Ovako laički gledano, nešto mi je previše da se menja instrument sat zbog svetla koje se nije ugasilo nakon zamene pločica, tj. svetli bledo.
  3. Hvala svima još jednom. Odvezao sam auto jutros u ovlašćeni servis i ostavio na pregled. Kažu da ovo nisu videli do sada. Zapisaću ovde na kraju šta je bilo da bi i drugi imali koristi od ovog slučaja.
  4. E hvala ljudi, probaću da pogledam tako, ali najverovatnije ću vratiti u servis pa da dovrše svoj posao.
  5. E ovako, probao sam da nađem na Google-u ali ne pronalazim nešto što bi mi pomoglo. Situacija je sledeća: - na velikom servisu sam dobio napomenu da su pločice na 80% i da treba da ih zamenim uskoro - par nedelja posle upalila se jedva vidljiva siva lampica - otišao sam u ovlašćeni Fiatov servis i zamenio pločice kočnica Auto: Fiat Grande Punto Easy 1,2 benzinac 2015. godište. Par dana vožnje kasnije lampica i dalje svetli. Ovo nije klasična boja žuta ili crvena koja se jasno vidi, već je više siva može čak i da se ne primeti u preletu očima. Svetli čak i nakon gašenja auta, a onda se ugasi nakon 4-5-6 sekundi. Sad ne znam da li tako treba možda dok ne "nalegne", da li možda nisu resetovali računar, pa čak razmišljam da možda nisu ni zamenili pločice (čuje čovek svašta danas za te ovlašćene servise i razne scenarije). Jel imao neko nešto slično ili ako možda znate šta znači ova siva boja lampice? Postavio sam sliku, možete videti. Čitao sam uputstvo za Punto ali tamo ne piše da boje mogu biti razlličite.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...