Jump to content
FAS Goran

kitan

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About kitan

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Osvem menjač da nije onaj Aisin sa Thesis ili Crome i dali se menja ulje i filter u njemu, a ne koa ovaj u gorespimenutim modelima ja nemam problema uzeti automatski menjač, ali tempomat mi ne znaci .
  2. Andeja, ali kako sto citam ova sa automatskim menjačem ima tempomat ali nije mi bitan jer vozio sam i vozim bez to i da imam u autu. Idi ti u radnji dan u Nemačku pa vidi dali možeš da voziš sa tempomatem. Vozio sam i sa autom i sa motorom i je nemoguće jer je gužva nenormalna. Pitanje mi je bilo o ko automatika jer jedna u Kavadarci je sa boljom opremom i registrovana ali automatik a druga osvem dobra boja i sto sam probao da je OK i manje opreme to je to. Pitanje mi je bilo dal da uzmem ovu u mom gradu ili ako ovaj automatski menjač vredi pa da idem da pazarim drugu.
  3. https://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=3723328 https://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=3763875 Ajde malo pomoć, definitivno idem na Lancia Delta, sa 1,6 jtdm(nemoj kao slaba drn drn treba mi manja potrošačka jer idem često za Nemačku). E sad prva super, registrirana i sa mnogo dobra oprema ali boja malo tapa i kompletna istorija servisa i servisirana i sve i ako uznes novac razlika je + 100 eur za 9vu automatik sti treba da dam. A druga bolja u boji manje opreme i nista ne znam doneaena iz Italije i probao dobra, super. Samo me buni ovaj menjač automatski kakav je da nije onaj problematicni iz Thesisa ili Saaba ili 159 Aisin.
  4. Ok, ja znam da je na C platformi i Volvo V50 koji imam isto je na C platformi, isto sa Ford Focus, C Max i slicno ali je mnogo manji. Isto Alfa 159 racuna se u premium D ali je manja i to mnogo, isto Saab 93 je manji i slicna vozila u kao D premium koji se racuna kao velika familijarna limuzina su manja u komfor. Zato kaze sve ovo sam isprobao jer treba mi siri auto a ovaj Volvo je stvarno tesan a Alfa 159 isto sam probao je još više tesnija od Volvoa iova Lancia me oduševila koliko ima prostora, a za motor dal ima 120 ili 180 ks kad uživaš u vožnji sa entirijerom i vožnjom koju pruža je zanemarljivo.
  5. Sve to drzi mesto, ali imao 156,pa 156 crosswagon, pa 159,i da ne spominjem Stilo pre nekih 7 godina sa najslabijem motorom i od stare Alfe da ne pričam 33,75 i 155 i više komocije ni u jednom auto nisam video. Kako je čudno resena zadnja klupa osvem u jednom Pasatu B6 kojeg sam imao vise komocije u nikom drugom autu nisam doživeo. A gepek se resava sa dodatnih 200 eur i ide krovni kufer ionako gepek treba jednom, dva puta godišnje.
  6. Danas sam opet bio kod Lancie i dogovaramo nesto, u suštini ja mu dajem Volvo V50 1.6d2 sa 114ks, 2010 godine, a on Deltu sa 1,6 120ks i nesro da doplati. Motor mnogo bolje vuce od mog to znam izvozio sam mnogo Alfe, ali cudno mi je kako ga stavljate u bransi Bravom jer koliko ima mesta to je cudo jedno. Ja sam 187 visok i 130 kg, kad namestim sediste pozadi mene ima mesta jos jedan ko mene komotno da sedi, a u Volvu sanse nema a za 156 ili 159 uopste da ne govorim. Veca je od Nisan Qaskai koji isto ima na ovim placu i komotnija i isprobao sam. Uglavno mnigi ga izbegavaju ali po meni auto koji vredi za sve pare, pa ako se dogovorimo jer ovde dole u Makedonija mnogo slabo se prodaje uzimam iako je sa 120ks,ide malo cip i dosta je ionako je vise auto za uzivanje nego za jurcanje.
  7. Nesto na stranim Alfa forum od 1.2009 isti motor 1,6 jtdm ide kao eur5, a u osnovi isti motor koji u 2008 ide kao eur4 a sa novim softverom se konvertuje u eur5.
  8. E pa to i ja kazem da je nesto sumljivo oko ove sto sam gledao da kupim danas, ili pri uvozu nesto su pogrešno upisali jer je uvezena iz Italije.
  9. Hvala iscitao sam i uglavno ono isto sto sam citao po svim forumima, da je 1,6 sa 105 ks eur4, a ovaj sa 120 ks je startao sa eur 5 norme. A ovamo na tifu stoji eur4 norma i 130 g CO2,zato mi nešto sumljivo.
  10. Zdravo iscitao sam sve za Deltu ali ne mogu naci dal ovaj motor 1,6 jtdm sa 120 ks koji je u Delti moze biti eur4. Naime danas sam gledao jednu 2008 godine sa ivim motorom i u tifu stoji eur4 a na svim forumima citam da su 1,6 jtd sa euro 5 norme.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...