Jump to content
FAS Goran

BojanBeo

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About BojanBeo

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    500 Abarth

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Odlično sve leži (na podu ) Jedino što je način vožnje na ulici promenjen, svaka rupa, udubljenje, izbočina, ležeći mora da se predje stani-kreni, ali je očigledno to cena niskog auta.
  2. Zamenjeni su amortizeri, sredjen je trap kompletno, stavljene su Eibach Sportline opruge (napred cca -5cm, pozadi -4cm) Biće još slika.
  3. Sutra se montiraju stop svetla od novog modela, prelepio sam centralne plastike koje idu u stop svetla sa crnom cast folijom.
  4. Eibach Sportline se montiraju sada na oem amortizere, kacim slike u Utorak kad bude gotovo, a kw v1 cemo pred sezonu Navaka
  5. Distanceri su danas stavljeni, nisu mogli bolje da legnu Napred 14mm, pozadi 16mm. Na prvoj slici možete da vidite pre i posle. Sutra stižu novi amortizeri i montiraju se Eibach Sportline opruge. Biće 4-5 cm niži.
  6. Kod Danila Mihajlova iz Zrenjanina +381613001745 skroz je korektan sa cenama, dodje po felne u Beograd, vrati ih, ovo mi je treci set koji mi je radio.
  7. Stigle su felne sa sredjivanja, odradjena je cnc obrada - Diamond Cut + Lak
  8. Hvala puno svima, stiže još slika uskoro!
  9. Pozdrav svima, nov sam na forumu a isto tako sam nov u svetu Italijana. Od prošle nedelje sam postao vlasnik Abarth-a 500. Imam neku zamisao šta želim da odradim sve na ovoj zanimljivoj igrački. Ovde ću kačiti kroz fotografije kako napreduje sredjivanje. Za sad je odradjeno detaljno čišćenje, poliranje kao i keramička zaštita. Felne su poslate na kompletno sredjivanje na cnc obradu + lak. Odradjen je mali servis. Stigao je set Eibach Sportline opruga koje će uskoro biti montirane zajedno sa distancerima.
  10. Pozdrav svima, ja sam Bojan, iz Beograda sam, od prošle nedelje sam vlasnik 500 Abarth-a

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...