Jump to content
FAS Goran

Mradovan

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. @Kosta Smosta Promenio sam i akumulator pre mesec dana, posto je stari bio star oko 3 godina, ali problem i dalje isti, odnosno bez rezultata.
  2. Pozdrav, imam 500L 1.4b 2013, 73000km i u zadnjih 4 meseca desava mi se da kada upalim auto nakon duzeg stajanja (npr ujutru) i krenem da vozim desava mi se ponekad da priliko promene brzine auto ne odreaguje na pritisak papucice gasa na par sekunde i onda auto normalno primi gas. Ukoliko se problem ne pojavi u prvih oko 5 km voznje posle toga vise se ne javlja. Radio sam dijagnostiku u toku voznje i ono sto sam video je da u tom trenutku imam promenu na senzor papucice gasa ali nemam promenu na senzor klapne, i ukoliko drzim papucicu gasa nakon 2-3 sekunde polako dolazi do promene na senzor klapne. Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio, posto vec duze vreme nijedna majstor ne moze da mi pronadje uzrok ovog problema?
  3. Ja sam do sada zamenio svecice, oprao dizne u ultrazvucnu kadu, pre toga sam sipao injector cleaner, limitator brzine zadnji put sam koristio pre godinu dana, a na dijagnostici nista ne pokazuje sta bi moglo da predstavlja problem, a problem je i dalje prisutan i samo se desava ujutru dok motor ne postigne radnu temperaturu.
  4. Ne palim vise ni ja od kada sam procitao na forum da moze da izazove ovaj problem ali problem je i dalje prisutan.
  5. Prvo sam posumnjao na njih pa sam ih zamenio pre par dana, ali bez rezultata.
  6. Pozdrav, poslednjih mesec dana ujutro kada startujem vozilo (1.4 benzinac 2013, 65000km), i krenem da vozim desava mi se da kada prebacim u visi prenos auto se zagusi na par sekundi i ne prima gas uopste, da bi posle povukao. To mi se desava nekoliko minuta voznje i obicno kad vozilo digne temperaturu prestane da se javlja. Probao sam injector cleaner ali bez rezultata. Citao sam da je ovo kao fabricka greska i da treba da se azurira softver. Da li je neko imao ovaj problem i kako ga je uklonio?
  7. Da li je neko uspeo da resi problem, koliko vidim spominje se azuriranje softvera , da li je neko u nekom servisu odradio?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...