Jump to content
FAS Goran

stefanpop00

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stefanpop00


  1. Cao svima, kratko vreme vozim Bravo 2012 1.6mjet 105ks pa bi hteo da dodam neke detalje.

     

    Prvo pitanje mi je vezano za PARKING SENZORE koje bi hteo da ugradim. Zanima me da li postoje senzori koji se vezu na zvucnike automobila/radio (gde mogu da ih nadjem i koja je cena).Drug autoelektricar mi je predlozio da uzmem neke sa eBay sa malim zvucnikom kao ove sa LINKA .

     

    Hvala svima unapred na odgovorima!

     

     


  2. Pozdrav, kada pojacavam radio fabricki na FiatBravo on ide do 16 volume, i cuje se sasvim ok.

    Drug ima isto brava i njemu pojacavanje ide do 34 (ili tako nesto slicno)

    I ovako se cuje dobro ali nista spec, da l ise to podesava ili je tako fabricki. Ako se podesava, gde se to nalazi

     

     


  3. Pozdrav, kupio sam skoro BRAVO 2012 godiste i imao je check engine zute boje odma. Posle obicnog servisa, mehaničar mi je pogledao i tu gresku i ispostavilo se da je greska P1540

    Da li neko zna za šta je ta greška ? Mi smo na internetu pogledali i videli neku Alfu Gulliettu sa tom greskom P1540 (problem resen  zamenom regulatora pritiska ulja, ali meni ne pali nikad lampicu za pritisak ulja, a kontam da bi trebala ako ulja zeza), dok smo negde procitali da je mozda senzor bregaste. Zanim me da li neko ima iskustva sa ovom greskom i koje su cene tih delova. Ja sam video da je taj regulator pritiska ulja 9000 polovan (nov 115e), a za senzor bregaste ne znam. Pa iskreno ne bi eksperimentisao, ako vec ima neko da je imao slican problem.

     

    U pitanju je Fiat Bravo 2012, 77KW, 105ks, sa 16 ventila

     


  4. Cao svima, imam fiat nuova bravo 1.6 MJet 105ks pa me zanima sta mislite da je problem. Sija mi žuta Check Engine lampica i na dijagnostici izbacuje p1450 gresku. 

    Drug autoelektricar je skinuo neki regulator pritiska ulja i pokusao da ga ocisti, privremeno je sklonio gresku sa dijagnostike dok je taj regulator vratio, cim sam skinuo sa kontakta i upalio auto vratio je gresku. Da li je to znak da je to tog regulatora i da li neko zna koja je cena tog dela.

     

    Oznaka dela je 7.02971.19 

    Fiat Bravo 2012

    1.6 16v 105ks

     

     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...