Jump to content
FAS Goran

_mihailo__1

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Curenje nafte na filter cep zategnut sve 1/1 novi filter kupljen na stari filter ista stvar zna li ko u čemu je problem povećana potrošna oko 7 i nešto a bila 6 radi se o motoru 1.9DS
  2. Ovako imam Fiata Punta 2 clasic, svaki put kad uđem u krivinu auto se masu naginje, koje sve opruge pasuju i bili pomogle?
  3. Zdravo, imam problem s iberturom radi se o fiatu punto 2002 1.9D kad dam veći gas 3 ipo hiljade obrtaja dobijem turazu a u usisnu granu ima ulja zna li neko odakle ulje u usis jel imao ko problem
  4. Zdravo, imam problem s fiat punto 2002 1.9d, auto kad stoji 7 8 sati teze pali ne može iz prve iz jutra, ili dešavalo se vozim auto parkiram 10 minuta auto i krenem da upalim i izbaci lampicu motora i samo vergla dobro vergla al nista se ne dešava, uspjem da upalim na guranje, ako je ko imao ovaj problem i ako zna u čemu je problem ako moze da pomogne? Hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...