Jump to content
FAS Goran

Roby GTI

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Roby GTI

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/30/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vrsac

Previous Fields

  • Garage
    GOLF 2 1.8 GTI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pomera zamenio sam antifriz i ozracio sistem i dalje nema grejanja duva hladno creva oba su vruca sta da pokusam dalje?
  2. Hvala ali daleko sam od vas cuo sam za vas sve pohvale ja se nalazim u Plandistu da li imate neki savet da pokusam?
  3. Kako da pokusam da vidim u cemu je problem i kako da vidim da li otvara klapna dole
  4. Pozdrav svima imam jedan problem u pitanju je fiat punto 2 1.2 8v. Dakle kupio sam ga pre nekih pola godine i dosla je zima i pokusao sam da ukljucim grejanje i primetio da duva hladan vazduh pitao prvo prodavca da li mu je radilo grejanje rekao je ne on je kupio na leto auto. Probao sam sve trikove motor nabije temp cevi malog hladnjaka su vruce da ih ne mozes rukama pipnuti, bio sam kod majstora rekao je da ocistim cevi malog hladnjaka u kabini sa sodom bikarbonom i vazduhom cistio sam i bilo je prljavstine i nije pomoglo nista dakle brzine rade ali ne greje uopste samo duva jaki hladan vazud da li imate neki savet da se resim ovog problema hvala?
  5. Pozdrav svima imam jedan problem u pitanju je fiat punto 2 1.2 8v. Dakle kupio sam ga pre nekih pola godine i dosla je zima i pokusao sam da ukljucim grejanje i primetio da duva hladan vazduh pitao prvo prodavca da li mu je radilo grejanje rekao je ne on je kupio na leto auto. Probao sam sve trikove motor nabije temp cevi malog hladnjaka su vruce da ih ne mozes rukama pipnuti, bio sam kod majstora rekao je da ocistim cevi malog hladnjaka u kabini sa sodom bikarbonom i vazduhom cistio sam i bilo je prljavstine i nije pomoglo nista dakle brzine rade ali ne greje uopste samo duva jaki hladan vazud da li imate neki savet da se resim ovog problema hvala?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...