Jump to content
FAS Goran

DejanGaz

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About DejanGaz

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jeste motor od 90ks, ali nisam znao da je to u pitanju, posto je majstor ako se dobro secam proveravao komp ali da temperature normalno dostize na radnu i stoji na pola. Nema pregrevanja ako ste na to mislili. Ali mozda mislimo na razlicito ne zamerite nisam neki ekspert.
  2. Hvala puno na pomoci, hteo sam jos da pitam posto sam video u ovoj temi da preporucuju nekog majstora djoleta za fiata u ns. Ako neko ima kontakt i adresu da prosledi bio bih veoma zahvalan.
  3. Kada sam ga gledao prilikom kupovine nije imao taj problem, pretpostavljam jer je tip od koga sam kupovao dovezao auto da ga pogledam i onda je auto bio malo zagrejan tako da nije se moglo primetiti to. Doduse ja sam primetio taj problem tek dve/tri nedelje kasnije od kupovine. Svi su mi govorili da ce se to resiti kada se odrade dizne, medjutim ni to nije pomoglo.
  4. Vidim sad da sam zaboravio da napomenem da sam dizne vec odradio u bosch-ovom servisu u Veterniku, gde mi je receno da su malo zapusene i da nisu bile dobro podesene. Takodje egr ventil je prociscen koliko je moglo da se odradi. A sto se tice tih oscilacija one obicno traju 2-3 minuta, gde sacekam da se obrtaji smire i onda tek krecem (dim takodje nestaje kada se obrtaji smirem, nema dima u toku voznje). Znaci na svakom prvom paljenju je tako kada je motor hladan, nije bitno da li je napolju toplo ili hladno. Ako je auto vec jednom upaljen i treba opet da se upali nema nikakvih problema, pali odma.
  5. Pozdrav, Imam problem prvi prvom paljenju Grande Punto 1.3 multijet. Naime kada je auto skroz hladan treba mu vremena da ga upali i kada ga upali krene da varira u leru. Dok traju te oscilacije auto dimi, beli dim je u pitanju. Ostavicu video u prilogu da vidite kako izgleda, svaka pomoc je dobrodosla. https://youtu.be/nNHkmWNmid0
  6. Pozdrav, Vidim da su neki vec pisali o slicnom problemu, ali ne znam koliko su resenja relevantna sa mojim. Naime, imam problem sa ugradnjom aux-a u grande punto sa blaupunkt mp3 radio plejerom. Kupio sam aux adapter sa 6 pinova u veltehu (onaj zuti) i ubacio ga u gornji desni ulaz kao sto svi govore da treba da se radi, ali to nije upalilo. Onda sam pokusao da upalim plejer da vidim da li imam opciju za aux kada dva puta stisnem na CD dugme ali nista, uvek prikazuje no source available. Procitao sam da je jedan u punto evo spajao neke zice i tako to ali nisam razumeo najbolje sta treba da se radi i da li ce to raditi i na BLAUPUNKT radiju u grande puntu. Ostavio sam i semu plejer-a ako je nekome od pomoci.
  7. Pozdrav, Izvinjavam se sto ozivljavam ovu temu ali od skoro sam vlasnik fiat grande punto. Zanima me kakve bih sijalice trebao da stavim za tablice i u plafonjeru? Citao sam po ovoj temi sta ste sve pisali, ali pola ovih linkova ne radi jer su dotrajali ili taj oglas vise ne postoji. Iz Novog Sada sam pa ako ima neka radnja da odem da proverim ili da porucim online. Gledao sam i po netu da te sijalice treba da budu sa ponistivacima ili canbus ali isto tako negde sam procitao da i te canbus sijalice znaju da pokazu gresku, ne znam koliko je istinito to posto se ne razumem toliko.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...