Jump to content
FAS Goran

RPM

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RPM

  1. Sada turbina mora da se remontuje, mozda sam pogresio sto je nisam odmah remontovao, cim je pocela da masti. Koji servis za remont turbina mi savetujete? Pozdrav
  2. Auto sredjen, ide ko nevreme...EGR i protoci bili zaprljani. Turbina malo masti ali nije potrebno da se skida i remontuje. Hvala na savetima, super ste!
  3. U iduci ponedeljak prvo na detaljno ispitivanje, i po potrebi ciscenje i servisiranje EGR, MAF, MAP. Posle toga ako bude bilo potrebe skidamo turbinu i ide na remont. Hvala na odlicnim savetima, javicu se ponovo iduce nedelje sa novim informacijama. Pozz
  4. Ne znam tacno na kom delu turbina masti, sutra cu do servisa. Nije u safe mode, mada mi je pre jedno 10.000 km otisao u safe mode i tada nije vukao ni 20% od pune snage. Sada vuce i ubrzava oko 25-30% slabije nego sto bi trebao. EGR je odavno off. Hvala svima na javljanju.
  5. Uglavnom kazu do 400-450 evra, u zavisnosti od ostecenja turbine.
  6. Cao drugari, koliko kosta remont turbine za Kromu 2009 godiste 150ks, u servisu mi rekli da masti i zato slabije vuce. Pozz
  7. Pozdrav, gde je to u Rakovici? Kad kliknem na AK Kompresor izbacuje Dorcol kao lokaciju.
  8. Da se zahvalim na savetu, i pomoci. Juce sam raskacio kleme, i detaljnim pregledom nasao da je minus klema malo labava na spoju zice od kabla i buzira koji ide na klemu od akumulatora, pa sam je detaljno ocistio i pritegao. Problem resen! Hvala puno na pomoci!
  9. Pozdrav svima, nedavno sam Vas pronasao, problem sa cromom 1.9mj 2009 god. 150ks automatik. Sve je pocelo pre par meseci, odprilike kada je olabavila jedna klema na akumulatoru, ali nisam 100% siguran da li bas tog dana ili nesto kasnije, te nisam mogao da startujem auto. Posto to nisam primetio odem do autoelektricara, koji dodje sa boosterom da je startujemo. Startujemo je, odem do njega u servis, sve ok samo jedna klema olabavila. Ociste klemu, stegnu, i to je to. Prvo posle toga primetio sam da kad zatvaram suvozacev prozor, bilo sa vozackih ili suvozackih vrata, brava od gepeka se otvori. Prvo sam pomislio da je nesto do brave od gepeka. Posle par nedelja pored otkljucavanja brave od gepeka poce da startuje i zadnji brisac. Nesto kasnije i prednji...tako da sada kad podizem suvozacev prozor otvara se brava od gepeka i startuju prednji i zadnji brisaci. Bio sam kod dvojice majstora ali bezuspesno, jedan sumnja na masu, drugi na kopjuter, bodi... Posto se taj prozor sporije podize odem i kod majstora za sajle i zamenim komplet sajlu i plastiku na tom prozoru. Sad se brze prozor podize ali i dalje isti problem sa gepek bravom i brisacima. Da li iko ima ideju sta bi moglo da bude u pitanju? Cromu ocigledno boli glava , ali i mene Sta da radim, kako da resim ovaj zagonetni problem? Unapred hvala na svakoj pomoci i sugestiji!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...