Jump to content
FAS Goran

Mondello

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Mondello

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 04/11/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ljukovo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Coupe 1.8 16V '97, Lancia Lybra 1.9 JTD '02
  1. Step motor je pravio problem, očišcen protokomer, klapna i senzor položaja klapne... Nov step motor 17K, polovan na otpadu 1500... Skinuo bocnuo, radi... Jos bobine i svećice da zamenim i trebao bi da prede kao mače... Poprilično nervozno mače, ali bez obzira...
  2. Biohemicari, kuvari i ostali zaljubljenici, imate i slabo-strujasa medj' svojim redovima. Poput @Nature, struka mi je u potpuno drugom polju, ali mehaniku radim vecim delom iz ljubavi i interesovanja za automobile, i manjim iz besa i nepoverenja prema dosadasnjim majstorima. Ne napisah u uvodnom slovu, bavim se tehnickom zastitom, kamerama, alarmima i sl., pa ako imate pitanja ili problem na tu temu, drage volje cu pomoci. A sto se pravila i saveta tice, hvala @neshaoct, podseticu se, ali vecinu stvari vec znam, obzirom da dugo bejah tihi posmatrac.
  3. Cuo sam se sa nekim drugarima mehanicarima, pominju mi da je moguce da je varijator. Hvala na savetu, sad odoh u garazu da ocerupam usis pa javljam sta uradih.
  4. Pozdrav drugari, ja sam Vladan, nov sam na ovom forumu iako sam ga u proslosti relativno cesto koristio i nalazio sjajne informacije, tek sad napravih nalog. Vlasnik sam Fiat Coupe-a 1.8 16V '97 godiste, koji mi vek pojede, kao i Lancia Lybra-e 1.9 JTD '02 godiste, kojoj sam skoro blokirao EGR i ponove se zaljubio u istu.
  5. Pozdrav drugari, da li je neko imao iskustva sa Fiat Coupe-om da se desava da stuca-trza pri "malim" obrtajima? Desava mi se da oko 2000 obrtaja auto pocne da stuca i da cima, pregledao sam bombine, svecice, crevo usisa do protokomera, sve je ok, ne bih rekao da je pumpa goriva, obzirom da auto vuce kao blentav i problem se ne javlja preko 3000 obrtaja. Coupe je 97' godiste, metalna usisna grana sa kompjuterom kod suvozaca.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...