Jump to content
FAS Goran

Ivan995

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Za nosac sam htio da pitao kako si rijesio>?
  2. Prepakovao mi je elektricar vec mada ne mogu nista isprobat dok ne nadjem taj cod, sjutra nosim na ucitavanje master coda nadam se da cu dobiti cod pa se javljam kako i sto..
  3. Tako je moja navi je ista kao sa linka,uzeta je sa brava 2014 prepakovana u bravo 2007..znaci nista od koda bez ovlascenog pitao sam par elektricara niko ne posjeduje odredjeni program za dekodiranje magnetimarelli radia...
  4. Pozdrav,radi se o fabrickoj navigaciji Fiat bravo 2014 godiste trazi mi master code magneti marelli n19803 C141 735577174 VYAOTU62P neko pomoc?
  5. Hmm sve je provjereno od cilindra do senzora abs pakni itd itd..akumulator ispitivan super stanju..Auto je bez druge mane..Sve sto sam pronasao je ta greska ugla volana,i kako mi je elektricar objasnio da se preko nje regulise asr sistem i danje zbog kvara njega moguce to povremeno kocenje zandjih tockova,znaci samo zadnja dva..i tako odlucim da promenim taj senzor jer nije mi preostalo nista drugo..e sad polovan u cg nisma mogo naci,ne znam ni od kojeg drugog fiata odgovara,naso sam u ranji novi od 100do130eur,ali su mi rekli da moram skinuti stari jer ima vise modela..Pa da ne bi gubio dane mislio sma da neko zna koji je pravi senzor na moje auto..e sad u jednoj prodavnici po broju sasije je pronasao ovaj..
  6. Bio je auto kod elektricara,javlja mi se problem ponekad Hill Holder unavailible,onda ponekad esp unavailible,on da ki se javlja da zadnji tockovi koce u toku voznje nekih 20% sto mi je izgorelo pakne,desi se da nizbrdo u ler auto samo uspori,provjerio sam sva 4 senzora abs posto je sve to povezano,sve je ispravno.I sad kod elektricara izbaca gresku na komp Senzor ugla volana..Znaci nekak nikakvu lampicu koja gori konstantno,vec se ponekad pale gore navedene..
  7. Pozdrav, U pitanju je Fiat Bravo 2007 1.9jtdm 110kw 16v..Jel zna neko koji ide tacno senzor ugla volana?
  8. Pozdrav, Da ne zna neko tacano koji je senzor ugla volana za Fiat Bravo 2007 1.9jtdm 16v 110kw?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...