Jump to content
FAS Goran

karamba

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Pa po prirodi sam pedantan ali nista pretjerano tako da mi ovakve sitnice bodu oci. Generalno auto izgleda sasvim ocuvan sem ovog izlizanog volana. No ipak su ovo samo slike tako da ipak treba pogledati uzivo. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. @Ivan U pitanju je srednje svjetlo. Ne svatih ga bas najbolje ali rece da on nesto petlja na prekidacu, da bi upalio...sta li vec. Da li ovdje fali jedan prekidac?
  3. U prvom razgovoru je se ipak drzao fiksne cijene...sada vec napomenu da moze ipak neka korekcija. Slijedi ono sto sam uspio saznati a to je: promjenjena i sa bratom “podmazana” sajla od mjenjaca; mijenjani prednji amortizeri; pomenu i da ovo vozilo ima dupli servo koji je zamjenjen novim. Za onu temperaturu na displeju kaze da pokazuje nego je kljuc bio samo u kontaktu. Covjek 59 godina, kune se da je dobar auto.
  4. Nemam trenutno slike, ali covjek kaze da je ocuvano. Za nizu cijenu nisam siguran jer mi se cini da su malo cijene kod nas vise. Trazicu fotke pa cu ih postaviti.
  5. Da malo zivne tema :). Imam ideju da kupim ideu . Godiste 2005 1.3 multij. sa predjenih 200hiljada. Vozilo nije iz uvoza ali je promjenilo par vlasnika. Sadasni vlasnik posjeduje navodno servisnu knjigu od prvog vlasnika i sve je uredno. Regitracija je istekla i kaze da , kada je zadnji put vozio kod majstora, posto ne radi jedno prednje svjetlo, da taj majstor nije imao kompjuter za dijagnostiku kako bi resetovao bord zbog tog svjetla. To bi kao rijesilo problem. Procitao sam dosta na sta da se obrati paznja ali eto neki dodatni savjet ako je moguce. Cijena je 1700.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...