Jump to content
FAS Goran

III FIAT

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by III FIAT


  1. Zdravo 500 L ovci, prvo želim da vam se zahvalim na svi savetima i informacijama koje sam od vas dobio za ove dve godine koliko pratim ovaj forum, razlog zbog kog sam se registrovao je jer nisam našao takvu temu pa sam je evo ja otvorio.

     

    500L mi prokišnjava na prednjim vratima i to i na vozačevim i suvozačevim. Voda ulazi tačno u gornjem prednjem uglu vrata, a onda se sliva niz onaj crni deo koji stoji u donjem prednjem uglu vrata pa pravo preko malog zvučnika pa preko velikog zvučnika u unutrašnju pregradu od vrata, odakle je skupljam. Po mom mišljenju crkle su one gume koje dihtuju na gornjoj ivici vrata, jer kad sam njih malo razvrnuo na suprotnu stranu posle prve kiše bilo je suvo.

     

    500 L je 2013 godište. Pri pranju kola bilo u perionici, bilo po pritiskom ili voznji po najvećoj kiši sve je u redu, siguran sam da je u pitanju prokišnjavanje.

    Jel je imao neko od vas sličan problem, zna li neko koliko košta zamena ovih guma u servisu, ima li neko uradi sam rešenje?

    Bilo kakav savet ili informacija na ovu temu veoma bi mi značila pa vam se unapred zahvaljujem. Pozdrav

     

     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...