Jump to content
FAS Goran

nikola97

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikola97

  1. Nisam davno bio na ovom forumu, ali sad citam koliko je kostao 500L sa subvenciom kod nas 2013god. Kakva subvencija od 3000e ??? kada je u Spaniji 2013 god 500L bio jevtiniji i to bez subvencije. Dokaz, slika iz Madrida napravljena 2.5.2013 +4 godine garancije
  2. Pozdrav, Posle predjenih 140k kilometara i punih osam godina druzenja sa ovim GP bilo je vreme da se parkira do daljnjeg. Uz redovan servis nikakav problem nisam imao. Necu se rastati sa njim jer prelazi u ruke supruge. Drugim recima GP je zamenjen za nesto novo, ali se ipak ostaje u FIAT familiji.
  3. Delta i MiTo sa prelepom crvenom bojom :heart:
  4. @BaneJ Kanibal TC Piramida
  5. Sta se desava, sto ga jos ne vidim kad prolazim?
  6. Po papiru isto trose. Nisam radio veliki servis, tek me ocekuje to da radim. Samo menjaj ulje i filtere i vozi. Gde god da sam citao o 1.2 sve se svodi da nema dovoljno snage, a da se neko konkretno zali na motor to ne, kao ni ja. Kao sto sam naveo, jako sam zadovoljan sa GP. Motor mora da se cuje inace auto nije upaljen A sto se tice odrzavanja ja ti nisam merodavan. Stvarno sam promenio samo par sijalica i to je to. Meni je trosio od 5,5l pa sve do 8l.Za ovakav motor mora da ti je noga malo laksa jer on ipak vuce 1000kg plus tezunu putnika. @NED Oooo i te kako je veliki pomak u odnosu na punta.
  7. Ova slika je sa Eng.foruma, ja imam nameru da isto izvučem aux ali cu ga postaviti u naslonu za ruku
  8. Malo je ružnjikavo da ti viri ovaj kablić za mp3; razmisli o ovome:
  9. Lično sam je odvrnuo i vratio u trenucima dosade na semaforu. Ovo menjas, jel' tako?
  10. a da probas odvrnuti kuglu? Nije zalepljena, samo je odvij.
  11. felnice http://www.polovniautomobili.com/oglas851911/alu_felne_fabricke_za_grande_punta_15coli_sa_yokohama_gumama/#1
  12. Mreža= 450 din. (buvljak ali dobra) naslon = 5600 din (našao na nekom sajtu, sasvim je ok jer ima dosta mesta za sitnice kada se podigne) osećaj = NEPROCENJIVO
  13. Pa i ja da podelim utiske sa vama o Grande puntu 1.2 8v posle predjenih 50000km. U oktobru 2008. na deltinom parkingu je ugledao on mene i ja njega i od tog trenutka smo znali da smo jedno za drugo. Do danas smo prošli razne puteve od fantastičnih madjarskih, osrednje austriskih, i naših avanturističkih. Svo ovo vreme pazio sam ja njega a i on mene. Svakih 7kkm mu je menjano ulje Selenia KPE i filteri. Svi problemi do sada su dve umrle sijalice stop svetla, jedna sijalica upaljača i jedna sijalica kod klime. Napominjem da je sve ovo crklo u jednoj nedelji :) U zahvalnost je dobio fabrički cd Grundig naslon za ruku (i dalje nerazumem zašto nije u osnovnoj opremi) i mrežu za gepek Nadam se da će mo se družiti još dugo dugo.
  14. Ajd da budem Imas samo dve sijalice, tebi je crkla jedna ostalo sto svetli su diode. Nažalost po tebe jedini našin da je promeniš je da uradiš ovo što je John napisao. Nemoraš sve ovo da skidaš jer ie ova crna plastika na žabice pa se samim tim lako i skida. Drugi korak je da providnu plastiku koja širi svetlost odvrneš i treći korak je da ubodeš sijalicu i sve vratiš kako je bilo. NIJE TEŠKO KAO ŠTO TI SE NA PRVI POGLED ČINI!!!! Napomena: Budi izuzetno oprezan jer je plastika od ovog dela krta (čisto da ne sje..š žabice koje to drže i neizgrebeš masku).I kada sve skineš NEMOJ DA TI JE PALO NAPAMET DA POMERAŠ PREKIDAČE.Mirne ruke.
  15. to su ti male male sijalice 1.2w 12v, ja sam ih našao na dejtonci 30din. kom Meni je crkla skoro, ista kao i tebi.
  16. totalni offtopic! Lepo, promenjen izgled sajta. Samo vrati sliku mape, jer te uopšte nije lako naći. pozz.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...