Jump to content
FAS Goran

Milos99

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Ne trese, ne trza, auto i ne dimi kad se isturira u leru, samo kad se vozi, razmisljam se da probam da promenim termodavac, cuo sam da moze da bude i do njega ali nisam siguran, hvala. Nije nov, stavljen je sa stila ispravnog za probu i isto se ponasa, zatim je kupljen polovan sa ispravnog auta koji znam od pre i znam da je ispravan ali se isto ponasa, isto tako drugi auto sa mojim protokomerom ide odlicno, bas kako treba. Kad otkacim protokomer auto nenormalno dimi u svim uslovima i mnogo losije ide. Hvala.
  2. Pozdrav, pojavio mi se problem od skoro. Vozim alfu 156 1.9 jtd 85kw i od skoro na temperaturama iznad 20°C auto slabije vuce, izbacuje crn dim. Zamenjen je protokomer, ociscena je usisna grana, interkuler i map senzor, turbina je odlicna, ne trosi gram ulja, egr je zatvoren a na dijagnostici nista ne izbacuje... Ako je neko imao slicnih problema i zna sta je u pitanju da mi javi, hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...