Jump to content
FAS Goran

VeljkoG

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About VeljkoG

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Delta 1.9 jtd TT Executive

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @yoxa Da li možeš, molim te, da ostaviš podatke od koga iz Poljske si naručio sajle, pošto imam izgleda isti problem, a isti je auto u pitanju? Našao sam na nekim stranim sajtovima sajle od proizvođača B Car (španska je firma koliko sam uspeo da saznam), cena je oko 150 EUR za obe, ali ih nema nigde na stanju. Hvala unapred.
  2. Javio bih u svakom slučaju, nego još uvek nisam završio. Mislim da nije u redu tražiti pomoć, a kad se sve završi ne podeliti informacije sa drugima na forumu kojima bi one značile. Elem, išao sam i po dodatno mišljenje kod drugara u ovlašćeni Volvo servis, pa se utvrdilo da amortizeri malo cure, ali da mogu još da se koriste (videćemo koliko) i da ne postoji mogućnost da se remontuju. Treba da se menja silen blok kod levog točka i ono što mi nije rekao prvi majstor je da mi je pukla leva opruga (desnu sam menjao pre 3 meseca, uzeo polovnu za 40 EUR). Gumica balans štangle je ok i ne treba da se menja. Ono što sam saznao, okrenuvši ko zna koliko telefona, je da umesto sportskih amortizera, bez dodatnih menjanja delova, ipak mogu da se stave obični (npr. Sachs-ovi za njega su 6.500 RSD) i da treba iseći elektroventil da ne bi prijavljivao grešku. Sva ova konfuzija je nastala jer sam auto odvezao u servis koji mi je blizu posla da vidim šta nije u redu sa trapom. Sada čekam majstora kod koga inače održavam auto da se vrati sa puta i da završim sa ovim. I još jednom hvala svima na informacijama i pomoći!!!
  3. Pozdrav svima. Vlasnik sam Lancia Delte 1.9 jtd TT iz 2010. godine. Pre nekoliko dana bio sam kod majstora koji mi je utvrdio da su iscureli amortizeri, da je potrebno da se zamene šolje i gumica na balans štangli. mKako su amortizeri sa senzorom, auto ima sport mode, ne postoje zamenski već jedino da se nabave novi originalni koji po komadu koštaju 97.000 RSD (informacija od AK Kompresor). Takođe, problem je i sa gumicom balans štangle, koja ne može da se nabavi posebno, već u sklopu balans štangle koja za ovaj model košta preko 20.000 RSD. Da li je neko imao slična iskustva, da li postoji mogućnost da se ovi amortizeri zamene sa običnim i da se isključi opcija sport mode, ako može, kod koga bi u Beogradu to moglo kvalitetno da se odradi? Hvala unapred na pomoći.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...