Jump to content
FAS Goran

ShomiLFC

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Išao sam kod limara da radi poliranje (80e ceo auto) sve se dogovorili. Čovek kada je počeo da radi kaže ne može da se skine. Pokušao je, kaže ne zna ni on šta su mu radili. Nekako mi je nemoguće da ne može da se reši nekom jeftinijom varijantom. Da li u tom slučaju samo farbanje ili folija rešavaju problem?
  2. Znači da ga teram kod nekog da odradi to. Hteo sam da probao sa benzinom, ali mislim da to u ovom slučaju neće pomoći.
  3. Pozdrav, imam mali, ili veliki problem to ni sam ne znam. Nisam još uvek odlazio kod nekog limara ili bilo gde... U čemu je stvar? Auto koji sam pazario je evidentno bio službeno vozilo neke italijanske klinike, apoteke ili čega god. U pitanju je Grande Punto 1,4 benzin/plin, sa njim generalno nemam problema, ali me izluđuju OSTACI OD NALEPNICA. Pokušavao sam da ih skinem sa WD-40, prao par puta (od pranja nisam ni očekivao da se išta promeni) međutim nikakav pomak. Ima na više mesta ostataka od nalepnica (SLIKAO SAM SAMO DVA MESTA), pored ovoga ima i na zadnjim staklima oznaka kao na haubi. Da li možda neko zna postoji li način da ovo sam skinem nekom ekonomičnijom varijantom, da li možda može da se sredi poliranjem ili sam nagrabusio? PS: Nadam se da se vidi na ovim slikama kako to izgleda. Hvala unapred na odgovoru.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...