Jump to content
FAS Goran

Simbaa

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Kao prvo hvala na odgovoru. Cena malog servisa nije problem, već me je strah upravo od potencijalnih kvarova koje si naveo a koje ima samo dizel (zamajac, turba, dizne...), auto bi vozio sigurno bar oko 5 godina, e sad što kažeš, obzirom koliko vozim možda me ništa od toga ne zakači. Kako su se inače pokazali ostali motori (ne računajući 1.4 V16) na 500L? Hvala na odgovoru. Kako se generalno pokazao taj motor?
  2. Pozdrav svima, imam Fiat Idea 1.4 16v motor i sada razmišljam za upgrade za polovan Fiat 500L. Idea me je ove 4 godine koliko je imam prilično dobro služila, odličan auto za grad i jeftin za održavanje, jedino što se muči za uzbrdicama i za nijansu bi mogao manje da troši. Obzirom na moju retku vožnju, u proseku oko 5.000km godišnje (računjući tu i po oko 1.500-2.000km svake godine kada se ide na odmor), da sam bio zadovoljan kako se Idea 1.4 ponaša po gradu i sa cenom održavanja, razum mi govori da bi opet trebao da idem na 1.4 motor (koliko sam video osnovna verzija je u pitanju isti motor). Sa druge strane kada već radim upgrade i uzimam noviji auto, hteo bi i nešto jači motor ali da opet ne bude velika razlika u održavanju u odnosu na 1.4. Tako da bi zamolio za savete i mišljenja, hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...