Jump to content
FAS Goran

milos4

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Dobro druze, ja volim da imam sve napismeno ali nije ni bitno, otisla je tema u drugom pravcu.
  2. Ne naravno, kao sto rekoh ne mora da znaci da je los, samo ne mogu da vidim nista na ePer zbog toga. A zbog malo slika nema svrhe ni da se pita ovde za komentar jer nema sta mnogo da se detaljno vidi.
  3. Video sam i taj ali vlasnik se nije mnogo potrudio oko oglasa, ima samo 4 slike i nije ostavio broj sasije (sto naravno ne znaci da je los primerak).
  4. Pozdrav kolege, kako vam se cini ovaj primerak sa oglasa, ovako po slikama i generalno da li vam deluje ok: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19626118/fiat-bravo-19mjet-sport?attp=p9_pv0_pc0_pl11_plv0 Okacio sam i slike ako oglas istekne.
  5. U vezi tih prevara sa sumnjivo niskim cenama, ovde su prikazali jedan primer (premotao sam link na zanimljiv deo 2:20):
  6. Pozdrav kolege, kako vam deluje ovaj primerak sa oglasa: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17064161/fiat-bravo-19-multijet Generalno gledam mjet-ove 1.9 150ks i 2.0 165ks mada citajuci po ovde forumu stekao sam utisak da su ljudi vise zadovoljni sa 1.9 tj. da se "bolje" vozi, da je zivlji i sl. iako na papiru mjet2.0 ima 15ks i 55Nm vise. 1.9 120ks mi je isto ok ako naletim na solidan primerak sa dobrom opremom.
  7. Imam jedno pitanje: uz koje pakete opreme dolazi hill holder? Da li dolazi uz svaki Emotion i Sport?
  8. @Ivan hvala na toploj dobrodoslici, pisacu uskoro u adekvatnom podforumu o tome sta planiram da kupim, samo da jos malo prosvrljam po forumu i pretrazim sta se sve pisalo ranije, znacajna baza znanja se nakupila ovde tokom godina
  9. Pozdrav svima, ja sam Milos i razmatram kupovinu Fiat Bravo ali razmisljam i o Alfa 147. Nasao sam dosta korisnih informacija na forumu pa sam odluci da se pridruzim

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...