Jump to content
FAS Goran

SpEkY24

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Po bordu je skoro 190.000, kao sto sam rekao najvise mi pravi problem na nizbrdici na ravnom i ne toliko. Ovako najdetaljnije sto mogu da objasnim, kad ja ne semaforu crveno ja ga ubacim u ler i lagano kocim u trenutku pre potpunog stajanja krece da se muči kao da ce da se ugasi i obrtaji skacu od 900-1200,1300 obrtaja. Kada auto potpuno stane to prestaje i samim pritiskom papučice kvacila isto prestane. Na nizbrdici mi najveći problem pravi nikada se nije ugasio, pali kao šibica sve najnormalnije radi eto samo taj ler gas podivlja. Razmisljam da odem na cišćenje dizni da vidim da nije to problem? Majstor jedan mi je rekao da je mozda regulator pritiska goriva.
  2. Pozdrav svima koji ovo čitaju, imam problem sa svojim GP 1.3 90ks. U trenutku pre potpunog stajanja a najviše se oseti na nizbrdici auto se trese kao da ce da se ugasi i obrtaji variraju iznad i ispod 900. U brzini nema nikakvih problema i najnormalnije vuce kao i do sad. To traje nekih 5-10 sekundi mogu i sam da prekinem to tako sto pustim kočnicu i opet je pritisnem, ili jednostavno samo pritisnem kvacilo dok je menjač u leru. Niko ne zna da mi kaze sta je, bio sam kod 4 majstora i dijagnostiku sam uradio preko 10 puta na različitim uređajima nikakvu grešku nema auto. Jel imao neko slična iskustva?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...