Jump to content
FAS Goran

djordje123

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav, Gledam da uzmem Stila 1.6 16v, zanimaju me iskustva i da li je isplativije da uzem 1.9 jtd? I da li se moze naci dobar stilo za 1500e?
  2. @Flex Hvala na podeljenom iskustvu. U sustini ja cu gledati 1.6 ali ako naidje dobar 1.4 uzecu i 1.4 , sto se tice potrosnje, koliko sam video trosi po 10l bez plina ... Moze li neko da napise koliko plina trosi 1.4 a koliko 1.6 ? Inace, kada budem proveravao ono provericu na oko sto se kaze limariju i malo cu da ga provozam a posle kod mehanicara. Sto se tice klime, ako ne radi u cemu je problem i koliko kosta da se popravi?
  3. @Ivan Jos nemam vozacku dozvolu pa zbog toga bi cekao 2-3 nedelje (da bi mogao da ga isprobam itd) U svakom slucaju uzecu u obzir Vase miseljenje, necu zuriti sa kupovinom. Samo sto bi ja vise voleo 1.6, ali ako naidje dobar 1.2 pre njega, uzecu 1.2 Kad budem naisao na neki dobar oglas, postavicu ovde da ga "proverite"
  4. @Dale @MS PK @Ivan @kreator Hvala na savetima, uzecu ih u obzir, ali posto uzimam tek za 2-3 nedelje nema poente gledati sada oglase tako da cu pred kupovinu da se opet aktiviram na forumu
  5. Paa razmisljao sam da uzmem benzinca 1.6 posto je benzin (mogu da mu ugradim plin) a posle kroz vreme bi verovatno ostao kao projekat. Sta mislite o 1.6 motoru?
  6. Pozdrav, Trebam da kupim svoj prvi auto i budzet mi je 1000e i dosao sam do zakljucka da je najbolje da kupim Fiat Bravo za nekih ~600e i da ga resgistrujem za 200 i onda mi ostaje jos 200 za neki aventualni kvar/ulaganje. I sad, moje pitanje je da li je to pametno i koje motore bi mi preporucili? Takodje i sta su im boljke i sta trebam da gledam kada budem uzimao?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...