Jump to content
FAS Goran

Oskar43

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Do cene 3300 + da ga doteram da bude pristojno vozilo, naravno da ne da na kraju bude skuplja dara nego mera . Nemam ocekivanja da ce vozilo staro vise od 10godina da bude tip-top Razmisljao sam i o tome ali ne poznajem model. Ono sto mi se dopalo kod Brava osim spoljasnjeg izgleda je prostor u kabini i gepeku , generalno njegova unutrasnjost i ergonomija za volan om i sam osecaj voznje i njegovi motori od 120 i 150ks koji mogu da ponude zanimljivu voznju. Voleo bih vise znati o GP pa da sednem i vidim
  2. Dobro vece ili dobro jutro kako se uzme, postovani forumasi. Izvinjavam se sto sam ulecem ovako na bum, ali drugar me je posavetovao da se javim ovde . Obracam Vam se za pomoc ili savet u vezi kupovine ovog modela. Dakle u potrazi sam vec neko vreme za Fiat Bravom na umu mi je 1.9 mjet sa 120 ili 150ks sa cenom do 3300e (ako je moguce i kupiti skorman primerak za te novca) pa bi voleo dobiti neku preporuku od Vas za neki od njih sto sa oglasa ili ako neko ovde prodaje. Zaista sam se umorio od trazenja po oglasima svaki mi deluje identicno i ne znam u sta vise ni da gledam. Svaka preporuka i savet bi mi takodje dobro dosao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...