Jump to content
FAS Goran

Shonzzzy

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shonzzzy

  1. Hvala puno na savetima. Probacu da dodatno utvrdim da li negde zvizdi na nekom od otvora, a kako sam vec zakazao servis skrenucu paznju da oni detaljnije pogledaju prevashodno kocioni sistem.
  2. Hvala na sugestiji. Menajna je, ali pre vise godina, nisam primetio da se negde nesto odlepilo. Provericu. Fora je sto pri vecim brzinama 80+ se vrlo vrlo retko cuje, preko 100 nisam ni jednom primetio.
  3. Zdravo svima. Prvi put postujem jer sam obicno do sada nalazio sve informacije koje su mi trebale na drugim temama. Prosao sam koliko sam mogao teme "zvizdanja", ali nisam nasao opis problema koji odgovara mom. Unapred se izvinjavam ako sam promasio neku takvu temu, pa me u tom slucajno slobodno uputite i zatvorite ovu temu. Sta je u pitanju. Prilikom voznje, ali ne uvek, javlja se zvizdanje. Zvizdanje je cisto bez propratnih zvukova i podseca na klasicno zvizdanje prouzrokovano prolaskov vazduha kroz neke uzane prostore. Zvizduk nije konstantan, ali se najcesce javlja nakon odredjenog vremena voznje, obicno iznad 40km/h. Zvizduk prestaje na najblazi dodir kocnice. Nema ga prilikom rada u leru, niti je direktno povezan sa pritiskom papucice gasa (nekad je tu, nekad nije). Automobil se ponasa normalno tokom voznje, nisam primetio problem pri kocenju, niti sam primetio neko curkanje. Treba da zamenim cev interkulera (planirano za nekih mesec dana, servis kod Gorana u Altini) i inicijalno sam pomislio da je tu negde problem, ali me potpuno izbacuje sa traga to sto zvizdanja nema uvek i prestaje na najblazi pritisak kocnice, pa me brine da li treba dalje voziti ili odmah traziti neki servis. Plasim se da posto je problem specifican ne promenim nekoliko majstora u tih mesec dana koji problem nece resiti, a da sam samo izgubio vreme i lovu. Svaki savet i sugestija su dobrodosli. Veliko pozdrav svima! Milos
  4. Pozdrav svima. Ja sam Milos i registrovao sam se na forum kako bih saznao sto vise o Fiat Grande Punto koji planiram da kupim u nekom narednom periodu. Vec sam procitao temu o GP i impresioniram sam kolicinom informacija i znanja koje imaju clanovi foruma. Ja sa druge strane dosta dugo vozim (ne svoja kola, vecinom poslom), ali nikada nisam imao neko preterano interesovanje niti se nesto preterano razumem (vecinom je rto firma resavala, zvanican servis pa nije bilo potrebe da se nesto spec udubljujem u tematiku), tako da mislim da ce mi ovaj forum dosta pomoci u odabiru prvog automobila. Toliko za sad. Unapred hvala na svim informacijama i gostoprimstvu. Milos

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...