Jump to content
FAS Goran

Sinisa_R

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Sinisa_R

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala, s tim što je kod mene Fiat multipla, ali pretpostavljam da je isti motor, ista razvodna kapa pa da vrede i ove slike i uputstvo za Bravu.
  2. Zamolio bih nekoga ko ima Fiat Multiplu (benzinac) da mi fotografiše raspored kablova za svećice, kako su raspoređeni i da prosledi u odgovoru, ovde. Hvala! U pitanju je: FIAT MULTIPLA 1.6 16V BI POWER 92 CV Majstor nažalost nije označio redosled pre odvajanja. Nakon nekoliko rasporeda, koji su pri paljenju dovodili do neprijatnih trzanja i nepaljenja, namešteno je kao nešto, i to fotografisah kako je sada trenutno spojeno 1 - 4 -2 -3 1 - kabl s najlevlje svećice ide na najdonje mesto na razvodnoj kapi 4 - kabl sa najedesnije svećice ide na drugo odozgo mesto na razvodnoj kapi I tako spojeno, kao radi, ali niti ima snagu kao pre razdvajana i treba nekoliko verglanja da upali.
  3. Pozdrav od ”nadolazećeg” vozača Multiple. Gde se nalazi broj motora kod Multiple? ako može fotka ili opis. U pitanju su restajlirane multiple 2005. god. i mlađe. Hvala! Takođe, evo i fotografisah ispod haube na šasiji ovu ”etiketu” pa ako može tumačenje šta tu sve značajno možemo videti? Valjda je i broj motora, ali verujem da bi moralo se proveriti i na samom motoru:
  4. Hvala! Još samo fale fotke od pre da se oseti efekat! ali izgleda ko novo

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...