Jump to content
FAS Goran

lemmy

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About lemmy

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Contact Methods

  • Yahoo
    millei2001@yahoo.com
  1. Hvala na odgovoru @kuvalja . Da fabricka celicna je ET 35 a ova je ET 32.Znaci razlika je u 3mm ka spolja(ka blatobranima)posto je ET manji. Auto nije spustan a zadrzao bi i stare gume 165/70/14.Samo me interesovalo da li pravi problem geometriji trapa, ABS.. ili bilo cemu?Jos jedno pitanje posto sam laik za ove stvari. Da li moram da kupujem alu srafove i da li moram da obratim paznju na duzinu..? Hvala
  2. Pozdrav prijatelji! Jedno pitanje. Stavio bi na punta classic 1.2 8v alufelne. Ove koje sam nasao su 14-ce, 5.5 J, 4x98,centralni otvor 58.1 ali je ET 32.Znam da se sve ovo gadja sa fabrickim vrednostima, sem ovog ET-a. Da li ce ova razlika praviti neke probleme trapu ili cemu vec. U pitanju su ove felne na slici Hvala na odgovorima
  3. Objasni druze sta i kako su ti ugradili kod viteza i koja cena za ugradnju? U pitanju je punto classic sa centralnim zakljucavanjem,znaci treba mi instalacija modula.
  4. Udarila kriza druze pa to ti je.Steta, lepe felne.
  5. Pitanje za iskusnije clanove foruma. Imam punta classic 1.2 8v. Na prvoj zameni u garantnom roku (1 god). mi je u servisu sipana selenia 20k .Skoro sam radio 2 mali servis u privatnom servisu (rade uglavnom Italijanski program vozila) majstor mi je na moje iznenadjenje sipao seleniu gold umesto do tadasnjeg 20 k.Autom prelazim godisnje do 7000 km uglavnom gradske voznje ali ga cesto skoro svaki 3 ,4 dan malo "produvam" na auto putu od Dusanovca do Bubanj potoka.Majstor mi je rekao da su ta dva ulja skoro identicna i da za ovaj motor 8v nema potrebe sipati 20 k.Da napomenem da su mi ljudi naplatili stvarnu cenu ulja kao u radnji (dobio sam cenovnik iz radnje gde oni kupuju delove i ulje i to je to) tako da ne vidim da su tu hteli da nesto "usicare".Da li je majstor u pravu i da li bi trebao i smeo posle ove 2 zamene da sipam neko kvalitetnije ulje?Sta mi vi predlazete od boljih ulja za punta.Napominjem da novac nije neki problem jer razlika od mozda 1000 din.za 3 litre nekog boljeg ulja nije strasna obzirom da to radim ipak jednom godisnje.Da li bi pre te zamene trebao da properem motor? Hvala vam na odgovoru.
  6. Laki, da liimas svetlo za gepek za punta classica (mada je to valjda isto za sve puntice). I koja je cena? Pozdrav.
  7. Petre,dobio sam stikere. Extra su ispali. Preporuka sto se tice stikera za ovog coveka.
  8. Auto je bez obzira sto je sklapan ovde kod nas (apsolutna kontrola od strane Italijanskih inzinjera,tehnicara)skroz made in Italy.Svaki deo na njemu pa i svaki sraf je iz grupacije Fiat.Nijedan deo nije iz Srbije jer za ovo vreme prodaje Classica apsolutno niko od buducih koperanata nije dobio odobrenje za proizvodnju nekih delova(mada se i to ocekuje u buducnosti sa nekim novim modelima). A da je dacia tako dobra Renault bi stavio na njega svoj znak.
  9. Ja bi nesto ovako 2 x. dimezije 6 x 12 ili 13 cm. Da li to moze.Poslacu ti vecu rezoluciju ako moze.
  10. Opasni gusar se izgleda nikom ne javlja.Covek dao reklamu na svim forumima vezanim za automobile i onda corak.Mozda gresim,mozda je na odmoru.
  11. Koja je dimenzija stikera italia i fiat i koja je cena? Hvala na odgovoru.
  12. Mozda nisam dobro pitanje formulisao.Igo je primaran na ekranu telefona (ne izlazi se iz ekrana koji te navodi),u pozadini svira muzika sa nekog plejera na telefonu koju si pustio,a povremeno se glas navigacije bez gasenja muzike ubacuje.Sav zvuk se prebacuje putem blututa (a2dp za bezicne slusalice ili neki drugi audio sistem koji podrzava,u mom slucaju jvc 901 cd plejer za kola).Znaci kompletan zvuk od telefona preuzima audio sistem a telefon je nem(nema nikakvog zvuka preko njegovog zvucnika.).Znaci povezes se blututom na audio jedinicu da uspostavis handsfree i bezicni prenos zvuka na jvc,ukljucis muziku na plejeru telefona da svira a zatim bez gasenja muzike udjes u naprimer Igo ili neki drugi softver za navigaciju.Znaci u pozadini ti svira muzika na ekranu ti je navig. i glas navigacije ti povremeno daje obavestenja ali bez prekidanja muzike.To vecina navigacija moze.Ne znam da lisam malo bio jasniji.U svako slucaju hvala ti na pomoci.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...