Jump to content
FAS Goran

Zoran93

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Zoran93

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    BG

Previous Fields

  • Garage
    BG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala ti, sutra zakazao da mi to odrade. Rekoh da pitam da mi ne kaze "E ne moze ovo". Hocu, lepo ce da cucne. Taman da postavim sliku u grupi kad sve bude gotovo haha
  2. @MiloshShomy Necu komande da povezujem. One su samo ukrasne na volanu, samo me interesuje stavljanje volana, i taj sredisnji znak planiram da prelepim sa skorpijicom haha. Znaci pase volan bez problema?
  3. @MiloshShomy Eej ovo izgleda super! Svaka cast care! Kupio sam volan od Alfe 147 sa ciljem da ga stavim na punta mk3. Samo me je interesovalo da li pase i da li nece imati problema sto se tice stavljanja i ppvezivanja airbaga. Takodje ablenderi ostaju puntovi pa pretpostavljam da mi ne treba spulna? Evo ga volan
  4. Izvini nisam bio bas detaljan. Zanimalo me je samo pase li takav volan. Ovo je sa Alfe 147 volan. Komande na volanu je bila zamisao da budu ukrasne. Znaci samo je pitanje zamene volana. Da li to pase i moze da se uradi bez problema? Ablendere necu dirati, pretpostavljam da mi nece trebati spulna? Jedino bih povezao airbag i to je to. Evo slike volana.
  5. Pozdrav Mico, treba mi pomoc oko ovoga. Kupio sam Alfin volan MF, e sad eleltricari seru kazu "Pa ne znam, postoji sansa da ne uspe dza bu." Treba mi tvoj kontakt da se cujemo da mi objasnis sta se tu radi sve i kakva je procedura. Hvala.
  6. Pozdrav brate...Kupio sam Alfin volan ali sad nesto elektricari pričaju, pa cisto da mi kazes kako i sta. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...