Jump to content
FAS Goran

miodrag.cvetkovic

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About miodrag.cvetkovic

  • Rank
    Il Nuovo
  1. Kad je motor postigao radnu temperaturu , na ler gasu broj obrtaja varira izmedju 1500 i 2000 obrtaja i ne snizava se . Kad u voznji oduzmem gas osetim kao da kocim.
  2. prošle godine je rađen veliki servis i zamenjeni i kaiševi i pumpa za vodu i sve što treba .
  3. Auto je upalio bez problema . Nakon negde oko kilometar se ugasio. Pri verglanju nece da upali , ispod haube se oseca miris benzina. Svećice su suve . Pre nekih mesec dana zamenjene svećice i bombina.Sa foruma se ukazuje da je mozda senzor radilice ili da su dizne . S obzirom da imam veoma neprijatna iskustva sa majstorima , molim za savet šta da uradim . Senzor radilice mih mogao i sam da zamenim , međutim kada su dizne u pitanju ne verujem da bih to mogao sam , moraću mada ne znam kako da nađem pouzdanog majstora. U poslednje vreme mi auto ne sagoreva najbolje ( pomalo dimi ) i neki prijatelji mi sugerisali da su možda dizne. Ako imate kakve sugestije molim vas da mi ih saopštite.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...