Jump to content
FAS Goran

Fergy

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na odgovoru. Nije problem u mojem slinjenju za 90 konja jer mi je to totalno nebitno s obzirom da je ovo zenin auto (Moj ima 300 ks pa mi sigurno to slinjenje nije potrebno). Auto je u redu, i moze napraviti 1000 km da se ne desi niti u kojoj situaciji safe mod pa me to zbunilo i trazio sam pomoc, a ne filozofiju mapiranja s obzirom da ima relativno malo kilometara i servisiran je uredno te su svi dijelovi mijenjani, a ne reparirani ili rabljeni. No, danas je otkrivena greska sa EGR-om koji je skinut fizicki i iskljucen software-om pa smo taj problem rijesili s obzirom da je GP-ev egr smece, no nije bitno. Nije mi problem premapirati jer sam taj @genij ja, a ecu je blesav pa ga mogu flashati koliko me volja, a ako i zapnem ima jtag pa ni to nije problem s obzirom da mi je struka takva.... No, eto, u koliko nekome bude trebao savjet, ima sada jednu soluciju. Hvala lijepo.
  2. Dobra vecer. Novi na forumu i prvi post pa pozdrav svima i unaprijed hvala na odgovorima. Problem: 2006 nema pravilo kada ce u safe mod, EGR iskljucen mapom. Pretpostavka je da bi mogao biti senzor pritiska turbine. Remap sa originala na 90 KS, pobrisane greske, safe mod se neda izbrisati kao ni slijedece greske: P0748 P0095 P0045 P0401 Hvala na sugestijama i pomoci. PS, sa originalnom mapom nisam jos ocitao greske jer nisam stigao s obzirom da sa novim paljenjem iste nestanu....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...