Jump to content
FAS Goran

Filip_MTM

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Filip_MTM

  1. Mali update. Chip uradjen kod Milana Moto Freaks i preporucio bih ga toplo. Stage 1 R. 375 konja i 510 nm. 0 60 mph 3.65 sec.
  2. Update, Golf R u kabinu ubacuje lazan zvuk auspuha. Majstor mi je to iskljucio kroz program i neuporedivo je bolje.
  3. Pozz ljudi. Evo malo da update-ujem situaciju. MTM nisam dirao, auto je divljacki isao skroz. Uradio sam na jesen remont turbine u turbo centru uzice i potpisujem da sve mape skracuju vek turbine. Doduse MTM je imao 200k plus na satu pa je logicno da se pojebala turbina. Pritom moram reci da turbina nije crkla vec je pocela da pisti, to me je nerviralo pa sam uradio remont, i dalje je odlicno isao. Takodje pre sam imao golda 7 tdi 1.6 i uradio sam cip u revu. Auto je isao mnogo bolje ali trosio je isto i posle god dana je propistao turbo, takodje auto presao vise od 200k. E sad, sto je horvat rekao za auspuh stoji 101 posto. Zajebao sam se i uradio kod Pirketa. Dobio sam vrlo glasan auspuh, mocan zvuk na menjanju brzina, pogotovo u gradu ali na autoputu preko 120 zvuk je nesnosan, gotovo nepodnosljiv. Danas sam kupio auto svojih snova, golf 7.5 R 2017, 310 konja, 100k na satu i auto je zaista fantastican. Ima nekoliko modova i u race modu mu se pojacava auspuh i jednako je nesnosan na autoputu kao Pirketov. Znaci nije Pirke kriv, uradio je dobro ali to je prosto zamorno na autoputu i kao sto horvat rece mora da bude sa klapnama sto je fabricki na r-u i nikako drugacije. Pa kad hoces da se izivis malo, ukljucis zvuk, peglas krivine, uzivas, a kad krenes sa zenom i decom na put, onda ga lepo utisas i mirna backa. Dalje, preporucio bih Milana moto freaks, covek se odlicno razume u tfsi motore. Pozz, odoh da hakujem golfa r, ima toliko kompjuterskih dIdza bidza da je to bolesno, treba covek da ide na kurs da bi izvalio sve. Ima recimo sign recognition, koji nemam pojma da li radi i kako radi
  4. Ja sam malo zabrinut oko glasnoce za duza putovanja. To je neko lepo primetio. Najbolja bi bila opcija da moze da se utisa po potrebi. I mozda staviti pops and bangs na dugme.
  5. @horvatJasno Sad ide na prvo na veliki servis i servis dsga. Posto nemam pojma kad je radjeno. Lepo on salta, bez greske, utegnug je, ali sto je sigurno sigurno je.
  6. Hvala na komentarima. Znaci moze biti da ga nesto zeza pa da pokazuje malo manje snage? Nije prijavio nikakvu gresku na kompjuteru. @horvatsad si me demoralisao za auspuh haha. Onda cu mu uraditi bez te donje grane. Dovoljno da se bolje cuje i da budu malo lepsi izduvi pozadi.
  7. Receno mi je da ima 270 konja. Na valjcima je pokazao 251 i 390 obrtnog momenta. Ide kao lud stvarno. Mislim da cu mu uraditi auspuh i teraj. Zvuk bi mogao biti malo bolji, a i kontam da se moze dobiti jos 20-30 konja modofikacijom auspuha. Za to kazu da je Pirke dobar. Zasto ne bi dirao benzinca u odnosu na dizela? Ja sam mislio da turbo benzinci bolje reaguju na tuning. Hvala na editu!
  8. Ja sto sam citao po stranim forumima, interevencija je regularna ako znaju da urade. Zato i pitam da li je neko radio Mada verovatno i nije najbolja ideja raditi modifikacije hardvera na autu starom 8 godina koji je presao 200k u najavi Koliko znam, R je idealan za ovakve modifikacije, mozda je vec bio razvaljen skroz? Doduse, za sad sam prezadovoljan i ovim fabrickim MTM tuningom, nije da mi fali snage :D. Za sada... @MS PKnisam razumeo komentar? Jel ga sjebao ili sta? @dekirs Za tog jos nisam cuo. Ja sam radio kod Reva stage 1 za Golfa 7 1.6 dizela, i dobio sam od 110 konja 144. Osecala se razlika primetna, iskreno.
  9. Da vratim temu iz mrtvih, da li je neko imao iskustva sa malo ozbiljnijim tuningom? Imam golfa 6 GTI MTM, 250 konja i razmisljam da mu uradim stage 2. Da li je neko radio tako nesto? Sta mislite o Revo chipu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...