Jump to content
FAS Goran

buraz8

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. zdravo Imam 2 granda jedan je 1.4 57kw taj vec imam duze i nema filter za benzin i nemoze se naruciti. a drugi 1.4 16v 70kw ali na internetu postoji filter goriva https://www.comco.sk/autodiely/fiat/grande-punto-199/1-4-16v-199bxg1b-199axg1b-19817/palivove-filtre-100261/ sad sam ga trazio ispod auta i pod haubom nevidim ga sem tog sita kod pumpe da se negde krije ? drugi problem na tom novom imam sporski filter vazduha jer kuciste nema iz kojih fiat modela to kuciste filtera vazduha pasuje ?
  2. pa nije bas tako da nema problema curi mi voda na bravicu negde gde je ona gumica od brisaca ili odnekud.... prvo je blinkala lampica da je gepek otvoren na svaku rupu ... a jednom prilikom padala jaca kisa i ispraznio mi akumulator skroz a sada nesvetli lampica ni kada ga otvoris ne znam cime to da zakrpim i dali moze ta bravica da se popravi nova je 25e

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...