Jump to content
FAS Goran

MiguelAngel

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Evo ovo sam uslikao sad u 15h, ovo je iscurelo od sinoc od 21h do sada do 15h, ono sto je dobro je da nije ulje u to sam siguran, nije mi ostala ni fleka na prstima, a nema ni neki specifican miris, makar ja nisam primetio.
  2. Znaci, ukoliko je antifriz, ne bi trebalo mnogo da me brine? Realno ipak je auto star 20 godina, uvek ce nesto da fali.
  3. Pozdrav ljudi, vec neko vreme teram sebe da ovo napisem ali sve nekako odlazem, prestace da curi, ali ne. Uglavnom, kako stoje stvari, sa vremena na vreme mi ispod kola nesto curi, inace je Punto MK2 1.2 16v, e sad, ja sam ranije mislio da je ulje ali mi nekako ipak deluje da nije. Bio sam kod majstora i objasnio da mi nesto curi. on je zamenio ulje i neki dihtung, rekao bih da to nije resilo taj problem ali mi je sada motor znato manje uprljan od ulja (slabo se stvarno razumem u kola), par dana nakon toga je i dalje curelo, i onda je stalo, i par meseci nije curelo i danas pogledam kad ono opet ima nesto. Ne umem da opisem tu mrlju, moguce je da je recimo od antifriza, pojma nemam. Plasim se da nije nesto ozbiljnije, kociona tecnost, hladnjak, ne znam. Uglavnom to curi u pravcu prednjih tockova negde na sredini otprilike. Kao sto rekoh, zaista se slabo razumem i cenim bilo kakvu pomoc, hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...