Jump to content
FAS Goran

Sandra001

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sandra001

  1. Jesam iz Beograda. Hvala ti puno. Kontaktiraćemo ga.
  2. Hvala Ivane. Prečešljala sam temu. Bilo bi dobro ako @cika_kole može da posavetuje. Zbunila me je samo ova situacija od jutros kada su se i druge diode upalile. Prvi ubačeni video je snimljen malopre i tako uvek rade, samo te četiri. Znam da je zamena cele lampe poprilično skupa i zato se i nadam i tražim sve vreme neki drugi način da se ovo reši.
  3. Dobro veče svima. Imam Deltu kojoj ne radi zadnji levi migavac. Zamenila sam levu i desnu stop lampu. Kada desnu stavim na levu stranu, sve radi kako treba. Kada upalim levi migavac, samo jednom blinknu četiri donje diode i to je to, ne radi više. Ovako to izgleda kada se otključava/zaklučava auto: Šta mislite, da li to može da se popravi? Kojeg god majstora da sam pitala, svi su rekli da kupim drugo stop svetlo i da je popravka prekomplikovana i da to niko ne radi. Jedan majstor mi je zapravo tražio 100-150e za zamenu dioda. Na tabli stoji očitana greška. E, sad. Ovo mi se desilo jutros. To je prvi i jedini put da su mi zasvetlele ove druge diode. Da li je to neka greška u sistemu ili su jednostavno crkle?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...