Jump to content
FAS Goran

Boss_91

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Boss_91

  1. Sa strujom nemam problema jer je akumulator nov. Teze je samo prvo paljenje. Tacnije nije teze vec on samo vergla. Mozda je i pumpa oslabila ali to je manje bitno. Najbitnije je da li moze km sat od dizela da se upari sa body kompjuterom, da se uradi cuveni proxi alignment.
  2. Pozdrav svima. Nov sam na forumu. Zamolio bih za pomoc. Naime, kupio sam alfu 147. 2001 god. 1.6 benz 105ks. Imam sledeci problem: treptanje kilometraze. Citao sam da treba da se km sat spoji sa kompjuterom, da se uradi takozvani proxy alignment. E sad, ima tu jos jedan problem, kilometar sat je stavljen od dizel modela da li to ima neke veze ili moze da se upari sa racunarom i tako? Problem je jako iritantan. Gori check engine, gori abs gore sve zive lampice, podizaci rade na seckanje (citao sam da i to ima veze sa menjanjem sata) vergla duze pre nego sto upali znaci sve u svemu km sat mi dolazi glave. Da li neko zna kako resiti to?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...