Jump to content
FAS Euroauto Goran

Kymi

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Da napomenem još da su stavljene nove svećice i kablovi kao i bobina. I čišćeni su step motor i klapna gasa ali problem je ostao. Važi, hvala na pomoći svakako
  2. Auto lepo prima gas ne trokira, u vožnji se kad se zagreje ponaša odlično osim tog problema sa trešenjem na leru. Radi samo na benzinu, plin nikada nije imao. Opet napominjem kad se restartuje ecu radi bez ikakvih problema, čak i pali bez gasa na "pola ključa".
  3. Pozdrav svim forumašima, Nov sam na forumu i imam jednu nedoumicu pa bih zamolio za odgovor. Naime vozim Fiat Uno 2002 godiše 1.0 i.e. motor 34kw sa bosch monopoint ubrizgavanjem. Imam problem sa niskim obrtajima na leru- samo što se auto ne ugasi i trese na leru. Dok se malo ne zagreje auto se ugasi skidanjem noge sa gasa. Kada se skinu kleme i restartuje ECU neko vreme radi bez ikakvih problema kao da je totalno ispravan. Nadam se da neko ima ideju šta može da bude. Unapred hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...