Jump to content
FAS Goran

Kymi

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Kymi

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ipak sam imao sreće i iskrivljena je samo viljuška, sve ostalo je u redu. Hvala svima na pomoći.
  2. Nadam se da je viljuška pošto sam naručio nove jer su ove za zamenu . Javiću svakako šta je bilo
  3. Pozdrav, Imam problem na Fiat Bravu 2007 god. 1.9 mjet 88kw. Naime sinoć po snegu sam proklizao pri brzini od 20ak km/h i bočno prednjim desnim točkom udario o ivičnjak ni felna ni guma nisu oštećene. Ali pri motanju u desno se čuje blago struganje, ustanovio sam da se točak puvukao ka nazad oko 1cm i struže o blatobran. Sutra bi trebao da idem kod majstora ali me zanima šta vi mislite da može da bude. Hvala unapred i srećni praznici svima!
  4. Da napomenem još da su stavljene nove svećice i kablovi kao i bobina. I čišćeni su step motor i klapna gasa ali problem je ostao. Važi, hvala na pomoći svakako
  5. Auto lepo prima gas ne trokira, u vožnji se kad se zagreje ponaša odlično osim tog problema sa trešenjem na leru. Radi samo na benzinu, plin nikada nije imao. Opet napominjem kad se restartuje ecu radi bez ikakvih problema, čak i pali bez gasa na "pola ključa".
  6. Pozdrav svim forumašima, Nov sam na forumu i imam jednu nedoumicu pa bih zamolio za odgovor. Naime vozim Fiat Uno 2002 godiše 1.0 i.e. motor 34kw sa bosch monopoint ubrizgavanjem. Imam problem sa niskim obrtajima na leru- samo što se auto ne ugasi i trese na leru. Dok se malo ne zagreje auto se ugasi skidanjem noge sa gasa. Kada se skinu kleme i restartuje ECU neko vreme radi bez ikakvih problema kao da je totalno ispravan. Nadam se da neko ima ideju šta može da bude. Unapred hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...