Jump to content
FAS Goran

Aleksa_kure

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Zdravo ljudi, imam jedno pitanje u vezi Tipa HB. Naime, pocelo je u poslednje vreme da mi nesto lupa pozadi kad prelazim npr preko lezeceg, ili tako neke neravnine. Kao da je u vratima, ili kao vrata da nisu lepo zatvorena pa zatrese na lezecem. Proveravao sam i gde je rezervni tocak, sve ucvratio da me mrda, cak i sundjere podvukao, i na zadnjoj klupi proverio ono za spustanje sedista, i policu nazad, nista ne lupa, samo kao da je do vrata, a vrata nemaju lufta nekog kad rukom guram i probam. Da li je nekad neko imao neki slicni problem, ili ako imate jos neki predlog sta da proverim?
  2. Zdravo, da li je neko uspeo da aktivira AndroidAuto na HB Tipo multimediji 7" koja nema navigaciju? Zanima me i da li to neko drugi radi kod nas? Moj model auta je iz 2017. a multimedia je azurirana na VP2R7_357_23.00.69.00 o kojoj se pisalo u ovoj temi.
  3. Hvala, citao sam tamo ali jedino cisto i jasno sto sam nasao je u vezi azuriranja verzije (i to sam uradio). Nisam nasao konkretno da je neko uspeo ili da neko radi to (izuzev nekog Ita snimka). Svakako, sigurno je tamo bolja tema da pitam, hvala.
  4. Pozdrav, zanima me u vezi multimedia uredjaja kod Tipa.... Naime, imam HB model 2017. koji ima 7" multimediu, ali bez navigacije i opcija za AndroidAuto. Pa me interesuje jel neko od vozaca zna nacin za otkljucavanje tih opcija, ubacivanje novog firmware-a, ili nekoga ko se bavi time? Najvise me zanima opcija za AndroidAuto, ne toliko navigacija, ali gde god sam gledao o tome, to su pominjali jedno sa drugim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...