Jump to content
FAS Goran

Skembax

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Skembax

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Sarajevo

Previous Fields

  • Garage
    Dragon

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala na odgovorima! Ne idem preko Pala, idem direktno iz Lukavice na Jahorinu novim putem. Bliže mi je za 10 kilometara nego da idem na Pale. Nemam nikog poznatog da vozi Grande Punta, ali zamoliću nekoga da me provoza. Prelistaću više o GP na forumu.
  2. Pozdrav ljudi, nadam se da ćete mi pomoći oko odabira auta. Zainteresovan sam za Grande Punto 1.3 JTD 2005. - 2006. godište. Čuo sam da je ekonomičan u potrošnji goriva i za održavanje. E sada me zanima kako se ponaša na većim uzbrdicama, jer radim na Jahorini pa svaki dan vozim iz Sarajeva do Jahorine, dnevno pređem preko 60 kilometara. Trenutno vozim Punta 2002. 1.2 8v 44kw i svaki dan moram nasuti 10km (5 eura) benzina da bi bilo taman za jedno penjanje i spuštanje do Sarajeva. Znam da je moj punto gradski autić i da nije namjenjen za svakodnevno penjanje do Jahorine, ali nisam bio pri novcu kada sam kupovao auto. Dakle, vozim svo vrijeme trećom brzinom 60 km/h, a na nekim dijelovima puta mogu u četvrtu ubaciti. Prešao sam za nepunu godinu dana preko 30.000km sa njim i uložio sam oko 600 eura za popravke, a bio je u ekstra stanju kada sam ga kupio. Primjetim da ga ta uzbrdica uništava, a skupio sam nekih 2500 eura pa sam mislio kupiti već pomenutog grande punta. Da li Grande Punto sa 1.3 motorom ima dovoljno snage za moj svakodnevni put do posla, hoće li biti ekonomičniji i da li će mi se mnogo kvariti? Možda imate neki bolji prijedlog, 1.9 motor ili tako slično? Imam od prijatelja prijedlog za Opel Astru H 1.3 CDTI, ali nekako sam više za Fiata, lijepo se osjećam u njemu. Svaka vaša pomoć je dobrodošla. Hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...