Jump to content
FAS Goran

typer

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About typer

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Varaždin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Na 2.0 mjet to super izgleda (bar mi se tak čini na slici, uživo ga nisam imao prilike vidjet). Ali prema usporedbi na ovoj slici sa eLearn, prednje opruge su nešto niže (možda čak dok bi namontirao na svoj, to bi bilo i zanemarivo), a zadnje su zapravo iste. Tako da u konačnici, mislim da mi se to ne isplati...tj. neće bit baš velika razlika :-) Još se premišljam
  2. Puno hvala na detaljnom objasnjenju! Shvacam ovaj zadnji dio i potpisujem, najjednostavnije bi bilo kupiti Sport verziju i onda je to druga prica. Sto se tice opruga koje su mi ponudjene, one su skinute sa Bravo 2.0 mjet, taj dio sam zaboravio napisati. Navodno su namonitrane gore eibach pro kit, a ove standardne skinute. Definitivno idem detaljnije jos istraziti koliko mogu. Zasad hvala!
  3. Pozdrav svima! Novi sam na forumu, iskreno ne znam gdje početi, pa ću pokušati ovdje :-) Imam Fiat Bravo 1.6 JTD, 120ks, 2010.god. Oprema mislim da je dynamic, sport nije definitivno, što mi je žao, najviše zbog estetike. Trenutno na njemu imam alu flege 16", ali htio bi staviti 18" od sport verzije, jer mi super izgledaju. Također, auto je jako jako visok, skoro ko džip :-) Našao sam na oglasniku, čovjek prodaje opruge od Bravo sport. Trebam savjet dal se to isplati kupiti, tj. dal ću estetski dobiti išta ili ne. Planiram već neko vrijeme kupiti eibach pro kit, ali nikako (zbog para), a ova opcija sa oprugama od bravo sport je triput jeftinija. No nisam siguran dal će nakon montaže moj bravo biti niži ili ne? Sa eibach pro kit ide dolje za 30mm naprijed i iza. Da li možda imate neko iskustva s tim, ako stavim sport opruge, dal će auto bit niži u odnosu na serijalu 1.6 jtd-a? Bez da mijenjam amortizere, mislim da to možda nije potrebno. Unaprijed hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...