Jump to content
FAS Goran

Abram

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Abram

  1. Vrata izgledaju pravo, razlika je u razmaku mozda 3mm. Priblizio sam ih staklu, ali krajeve na koje naleze lajsna nikako ne mogu, i dalje pusta na ta dva mesta.
  2. Pozdrav momci, Danas uporedio vrata, desna su problematicna bila, veci je razmak izmedju stakla i vrata nego na ovim drugim koja ne pustaju vodu. Verovatno je bio udaren, pa nisu ispravili vrata lepo. Ja sam malo ispravio to, ali mi i dalje pusta vodu na krajevima lajsne. Morace kod limara izgleda. Hvala na savetima!
  3. E ovako, ode auto na farbanje, nisam stigao da slikam. Do ponedeljka nista. Ali, nasao sam na netu sliku, cisto da pojasnim gde prolazi voda. Zaokruzio sam gde prolazi voda. Tu lajsnu imam, cak sam je i ZAMENIO drugom, ali voda i dalje prolazi kao da je nema. I natapa mi tapacir. Ne znam da li da skinem drugi tapacir i vidim kako se druga vrata ponasaju, ali svakako mislim da voda ne bi trebalo da prolazi kao da ove lajsne/gume nema, zar ne? Moze da prodje tu po koja kapljica, ali bas ovoliko mislim da ne treba. Dajte neki predlog do ponedeljka ako imate, ubih se razmisljajuci da li da krivim vrata(lim na kome lezi lajsna) ka staklu malo da bih gurnuo lajsnu vise ka staklu.
  4. Izolacija je pocepana na tom mestu gde mi se natapa tapacir. Ali opet, ja kada prospem vodu na taj deo(gde se spajaju guma i staklo) to ide kao da ta guma ne postoji. Ne skuplja mi se voda uopste, izadje odmah, ali problem je sto uopste prolazi u tolikoj kolicini. Znaci kao da lajsne nema. Radim trecu smenu, pa cim se malo pokupim snimicu vam da vidite koliko to prolazi.
  5. @ISV_01 Hvala na savetu, probacu pa javljam. Sad npr radi normalno. Ne znam koja je fora.
  6. Pozdrav ljudi, Imam problem koji se dokazao tezak za resavanje, pa mi treba neki savet, Uzeo sam GP 1.3mtj pre mesec dana i primetio da mi je tapacir na zadnjim desnim vratima natopljen vodom. Skinuo sam tapacir, medjutim, voda ulazi sa spoljne strane, na spoju stakla i one gume/plastike(lajsne) na donjem delu prozora(nadam se da razumete). To i nije toliki problem jer se ta lajsna, jelte, menja. Medutim nakon promene voda ulazi isto ako ne i vise. Lajsna, iako lepo postavljena, ne stoji uz prozor i izmedju prolazi voda. Vrata nisu udarana i metal na koji ide lajsna izgleda normalno. Hvala unapred za pomoc(slikacu sutra pa cu okaciti i sliku ili mozda cak video, da vidite o cemu se radi)
  7. Pozdrav, Danas odjednom menjac poceo da zeza kad ubacujem u brzine. U prvu skoro pa nece, druga malo lakse i tako dalje. U trecu ide takodje tesko, ali lakse. Primetio sam da mi je kvacilo ostalo na pola pritisnuto, vratio sam ga rucno. Kad je auto ugasen menjac nema problem i ide lagano u svaku brzinu. Motor je 1.3mtj 75KS, 5 brz. Ako imate neki savet, bio bih zahvalan! edit: kada predjem preko nekih rupa ili neravnina, krene malo lakse, pa se vrati na staro posle minut.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...