Jump to content
FAS Goran

Deki1978

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Deki1978

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Tipo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da li je neko uspeo da aktivira Android auto na 2019-tom godistu? Pokusano je sa novim firmverom, menjanjen bajta 157...
  2. Moj tipo ima sw verziju 23.01.75.17, od stavki koje ukazuju na prisutnost nav i gps je svuda oxo. Da li je neko uspeo da aktivira android auto sa ovim sw v?
  3. Drustvo potrebna mi je preporuka za auto patosnice kao i za presvlake za sedista. Ima li kog da je u skorije vreme kupovao?
  4. Nije stedljivac to stoji, za potrosnju ulja videcemo. Za taj novac u toj klasi/velicini nisam mogao naci bolji auto. Tipo je po svemu bio najlogicnije resenje, tako opet se vratih korenima (prvi auto mi je bila zastava mediteran 3 vrata ).
  5. Pozdrav drustvo. Evo i da iznesem svoje utiske o novom Tipu. U pitanju je atmo 1.4/95ks, lounge oprema sa dodatkom par sitnica. Posle predjenih 450km utisci su pozitivni. Neko kaze da je lenj ali za mene je sasvim ok. Moje je misljenje da su 1 brzinu dosta skratili, bukvalno samo da se pomeris iz mesta i trazi 2. To je jedina zamerka. Nervira me sto sada dolaze bez aux porta pored usb tako da ne znam da li je moguce aktivirati Android auto bez nekih hardverskih izmena. Predhodno sam vozio francuze tako da mi je sada tipo dosta tvrdji sto mi vise odgovara.
  6. Pozdrav drustvo. Dejan, Rakovica, od skora vlasnik novog fiata tipa.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...