Jump to content
FAS Goran

Dulle90

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Stavljene nove ngk bobine ista stvar. Na dijagnostici pokazivao prvi i drugi klip da ne rade kako treba p0301 0302, sad kad sam radio dijagnostiku pise p0301 0304 prvi i cetvrti klip ne rade. Od kad sam ugradio plin auto ujutru i na benzin trokira, e kad se zagreje tad radi ok na benzinu s tim sto na plin trza. Menjan senzor radilice isto nista se ne menja.
  2. Hvala puno na savetu, probacu sve 4 da zamenim i javljam utiske.
  3. Menjao svecice stavio nove ngk po katalogu, bobine sam probao dve pa sam menjao redosled i nista. Nov uredjaj je u pitanju i covek koji je radio plin prvi put nije resio problem i vrati mi novac i skine uredjaj. Posle toga ustanovim da nije dobro uzubljen i opet se vratim na ugradnju plina kad ono ista stvar.. Meni je problem i kad je hladan auto i kad je vruc on ima trzanja na plin. Razgovarao sa dosta ljudi koji ugradjuju plin kazu taj auto savrseno radi na plinu. Probali cak da urade umetke one na diznama benzinskim koje pored imaju dotok plina kao sto radi fabrika i ista stvar.
  4. Pozdrav svima, Imam problem sa grande puntom 1.4 16v sa trzanjem na plin pri ubrzavanju od kog je najvise zastupljeno izmedju 2000-3000obr . U auto je ugradjen brc plin i da napomenem da auto na benzinu radi lepo bez greske dok na plinu izbacuje: p1172 p0300 p0301 p0302. Bio na servisu kod Gorana receno da sve ok sa autom i u servisu brc u Leštanima nisu znali sta je (štelovan i u vožnji milion puta).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...