Jump to content
FAS Goran

pedjolino1976

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. A ima li taj motor egr ventil ili kako bi se vec zvalo kod benzinaca,i ako ima gde bi se to nalazilo.
  2. ne znam videce i on mislim da je sipao onu seleniju sto propisuje proizvodjac.Al da je glupo glupo je mislim da ga to i zeza samo da se provali gde i sta .
  3. Al zar vode u ulju ima kad rikne dihtung glave a on mu je to vec menjao znaci nov dihtung i sve to,nebi smelo da ima vode.Jedino ako jma negde jos da prodje ta voda.A nema tu na usisu gde ulazi crevo u usis zar nebi trebalo da ima kao neki ventil nesto da sprecava to a da pusta samo tu uljnu paru.
  4. Dobar dan nov sam i izvinjavam se odmah verovatno je bilo.Kolega ima fiat stilo 1,6 16 v .Vec par puta mu je stalno nesto radjeno na motoru zadnji put mu skoro izgoreo ventil,i to mu je majstor popravio.Al desava mu se nekad cesto kad stane na semafor da mu se auto ugasi.On opet upali i ide dalje.Znaci na leru mu se nekad ugasi.Posle par dana kad mu je majstor napravio auto cistio klapnu gasa i sve to ,al opet mu se to desava.Majstor mu je rekao da nezna vise sta bi bio problem.Danas mi skinemo usis sto ide na klapnu gasa ,a unutra neka emulzija tamo gde ono crevo za recikulaciju uljnih para ulazi u taj usis,katastrofa.E sad mi ocistili to sve al to ce verovatno opet da mu se brzo pojavi tj nakupi ta neka emulzija u usisnoj cevi.E sad da li moze da se to crevo otkaci odatle pa da nepralja leptir gasa da proba jel do toga ili ima neko drugo bolje resenje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...