Jump to content
FAS Goran

Ignjat02

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Servisi su radjeni pre 6 hiljada kilometara, relativno slabo je vozen poslednje vreme, za godinu dana 6000km. Tako da sam miran jedno 4000km. Cena moze malo biti smanjena, tako da jos ne znam sta cemo. Znam da bi 120ks bilo malo bolje za takav auto, ali meni odgovara ova konjaza, jer mi je u ovim godinama bitno da sto manje trosi, i da bude zdrav auto, konjaza vise manje.
  2. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15999586/fiat-bravo-mjet-dynamic-eu Evo oglasa, pa vidite tu ako nesto nadjete. Verovatno ga nisu lepo napasovali kada su farbali, ili tako nesto. Ali limarija automobila nema nikakve tragove neke nezgode.
  3. Pozdrav svima, juce sam bio da gledam Fiat Bravo, u pitanju je 2011 godiste, drugi vlasnik, kupljen ovde, 115 000km na satu. Ima servisnu knjizicu koja opravdava to. Auto je u maltene savrsenom stanju spolja, kao da nije vozen po gradu, jedino sto smo tata i ja primetili, da desni prednji deo branika ne leze lepo da krilom, a samim tim i sa haubom, nije to nesto preterano, ali dovoljno da se primeti. Covek nam je rekao da je to malo bilo farbano, jer je bilo izgrebano, meni se cini da je samo taj deo branika malo skidan, radi tog navodnog farbanja, cenim da nije bilo nekog udesa. Nesto se desilo sigurno, jer je vidno, ali sta to nisam siguran. Druga strana branika leze odlicno. Druga stvar koja je bila, enterijer je maltene savrsen, jedine stvari koje smo mi primetili bile su rucica menjaca, gornji deo njen, volan malo pri vrhu nekako otprilike izgreban/ispucao malo, ali to je bas sitno, i poslednja stvar su sedista. Auto ima normalniju opremu, tako da su sedista obicna, ona sa minimalno potpore za sedisni deo i naslon, sedista su ovako u super stanju, jedina stvar je sto je donji levi cosak sedista, odma iza onog podesavanja za visinu, ulegao slicno tako i na suvozacevom sedistu. To nas je malo zabrinulo, ali samo zelim da pita nekog malo iskusnijeg od 18njeg mene, da li je to normalno ds tom autu, jer se meni cini da je to zbog malo losijeg kvaliteta sedista.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...