Jump to content
FAS Goran

nenad_kg

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nenad_kg

  1. Garancija nije uvažena jer je na bravi navodno bilo fizičko oštećenje (verovatno od pokušaja krađe). Popravka samo brave je iznosila 2000 dinara.
  2. Meni je full kasko tj. Paket rizika D – podrazumeva sve rizike iz paketa C ( saobraćajna nezgoda, požar, udar groma, oluja, grad (tuča), snežna lavina, pad ili udar nekog predmeta, iznenadno termičko ili hemijsko delovanje spolja, eksplozija, pad vazdušne letelice, manifestacije ili demonstracije, zlonamerni postupci ili obesti trećih lica, oštećenja tapaciranih delova vozila nastalih prilikom pružanja pomoći licima koja su povređena u saobraćajnoj ili nekoj drugoj nezgodi, namerno prouzrokovanje štete na osiguranoj stvari u cilju sprečavanja veće štete na toj ili drugoj stvari ili licima, poplava, bujica i visoka voda, odron zemljišta ili obrušavanje zemljišta i stena, potapanje, štete nastale usled ugriza životinja na gumenim crevima, kablovima, tapaciranim delovma i materijalu za oblaganje i izolaciju), kao i rizike: neovlašćeno korišćenje vozila, krađa vozila, razbojnička krađa i razbojništvo u drugoj godini izneo 28044 dinara. Prvi servis u nikom kg je bio oko 8000dinara.
  3. Diler kod kog sam uzeo auto je iz Niša, ja sam iz Kragujevca. Pokušaću da rešim problem kod lokalnog dilera. Radi daljinska komanda super, ali treba imati alternativu za slučaj da baterija se istroši a nije ti dostupna zamenska Nemam NAV, pokušavao sam sa više verzija android auto apk da uradim mirror ali bez uspeha. Nisam čak uspeo ni da uđem u service meni sa kombinacijama tastera koje sam našao na netu. Očigledno su u ovoj verziji uconnect to onemogućili. Da je još u klima automatska bilo bi vrh...
  4. Vlasnik sam Fiat Tipo 95KS od jula 2019. godine. Rezervisao sam ga tokom night of miracles 2019 za 10990 sa solidnim paketom opreme (tempomat, kamera, parking senzori, el. retrovizori, el. podizači pozadi, tablet multimedija,Isofix sedišta, hrom paket... itd.). Generalno sam zadovoljan autom. Čitajući iskustva drugih proveravao sam nivo ulja i potrošio je oko 400ml u prvih 5000km, što je ok. Danas sasvim slučajno sam probao da otvorim vrata sa ključem sa daljincem fizički a potom i rezervnim i nisam mogao da okrenem ključ. Da li je još neko imao sličan problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...