Jump to content
FAS Goran

strika

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Koliko sam primetio dosta je izrazenije zadiranje u voznji nego u mestu.Ali vidim da mu ne gine vadjenje menjaca i detaljno cesljane sinhrona i zupcanika kao i detaljna provera sistema od rucice ka menjacu.Bice to dobra gimnastika za mene u finansiskom smislu.Jos samo da nadjem puzdanog majstora u Kragujevcu voljnog da poso odradi kako treba.U svakom slucaju hvala na odgovoru i izdvojenom vremenu.
  2. Pozdrav.Hteo bih da cujem misljenje osledecem problemu.Dakle koa sto rekoh radi se o Fitat Idei 1.4 16v 2006 godiste i menjacu sa 6 brzina.Problem je druga brzina.Na ime pri ubacivanju u drugu brzinu javlja se neko zadiranje na rucici menjaca i pruzanje otpora.Jednostavno ne ide glatko kao u ostalih pet brzina.Po neki put bas treba da zapnem da bih ubacio u drugu.Pri tome se ne javlja nikakvo krcanje menjaca ili nesto slicno. Dakle u sve brzine se salta bez problema izuzev u drugu koja ima navedeni problem bilo da ide iz prve u drugu ili iz trece u drugu. Da po nekada nece u rikverc ali tada pustim kvacilo pa pretisnem ponovo i ubaci.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...