Jump to content
FAS Goran

el.shone

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by el.shone

  1. Pozdrav kolege. Od pre nekoliko meseci imam problem sa promenom brzina (manuelac sa 5 brzina) - ali samo kada prebacujem u prvu i treću, imam utisak kao da menjač malo glavi, da ne ubacuje precizno i lagano, kao da ima stepenik. Grande Punto 1.4 (2008). Pre nekoliko meseci sam menjao set kvačila, menjano je i ulje u menjača. Ono što mi pada na pamet jeste da je možda problem do sajli menjača, ako ih ovaj model uopšte ima? Nadam se da nije problem do komplet menjača. Ima li neko iskustava sa ovim? Hvala.
  2. @bogar, @Zvezdo, u pravu ste. Malo su zapekli retrovizori, naprskao sam malo WDa, i bez problema uspeo da ih zatvorim.
  3. Tema je automatsko zatvaranje, ali posto ne bih menjao ove velike GP retrovizore , da li smem da "zapnem" malo jace i rucno ih zatvorim sam? Deluje mi kao da su retrovizori fiksirani.
  4. Edit: Da li je ovaj tip AUX kabla pogodan za prethodne predloge?
  5. Hvala vam na predlozima. S obzirom da sam laik u ovoj oblasti, jos jedno pitanje: ako bih hteo da aux kablom povezem npr. telefon- gde bi mi bio izvor (ulaz) AUX kabla?
  6. @Ivan Ne znam da li ove slike pomazu?
  7. Za kvalitet/ispravnost zvucnika jos ne znam, nisam imao mogucnost da ih testiram, nemam kako Koji vid povezivanja predlazes, koji proizvod?
  8. @Ivan Hvala na informacijama. "Opcija 1 je da se na fabrickom radiju skine provera koda"- kako ovo mogu da uradim? Bilo bi ok da mi proradi dok ne nadjem odgovarajuci digitalni emulator kojim bih zamenio fabricki radio. takodje, volan nije multifunkcionalni, mada to ne menja stvari.
  9. Zdravo svima. Pre par meseci kupljen GP 1.4, i na red dolazi zamena fabrickog radija. Na radiju je pri kupovini pisalo "Cancheck", a ja naivan mislio da je samo dovoljno ukucati neki kod... kasnije zakljucim da prilikom vadjenja radija ne postoji fioka/kutija ili slicno. Moje prvo pitanje-da li ima nade da se sadasnji plejer osposobi (stojao je ukljucen neko vreme, ne ispisuje mi: Enter code, samo Cancheck) Drugi pitanje: zeleo bih da kupim neki plejer sa usb/aux/sd ulazima, ali pre toga, sta tacno da jurim oko kupovine te fioke u koju bi mogao da se stavi plejer koji budem kupio?
  10. Zdravo. Imam potpuno isti problem sa gepekom; gepek sam otvorio iznutra, namazao uljem gume, WDom bravicu. I dalje isti problem, cuju se releji pri pokusaju otkljucavanja, ali se ne otkljuca. Tek ponekad kada mu dodje, hoce da otkljuca. Molim za savet, hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...