Jump to content
FAS Goran

Djole Bravo

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Djole Bravo

  1. Moj bravo 1.9 120 2007 multijet u gradu potrosnja 8 otvoren put 6.6.5.
  2. Evo da i ja predstavim sa kasnjenjem svog ljubimca.Skoro sam ga uzeo.i u planu imam da radim limarij7 jer je malo zakacen pozadi ali.nista strasno.S tim sto sam resio jer ima milion nek8h ogrebotina da ga osvezim jedn8m farbanjem kao i svim servisima.Auto je pravih 176.000.I od prvog vlasnika je kupljen.
  3. Hvala drug.Ovaj vikend sigurno necu,jer mi se cerkica prehladila.Ali sledeci sigurno dolazim:-)
  4. Dodji do mene. Zavrsicu ti ja. Ponesi kopiju polise. Ali samo ako imamo tvoje osiguranje. Dunav Triglav Milenijum.
  5. U Tosinom Bunaru drug.Cuveni Bogunovic servis.Ali u okviru njega.:-)Gledao sam.malo po forumu i video da jedan deo ima lose iskustvo.Ali ovo nema veze sa njima.Mada dosta mogu i na tom polju da pomognem.Ja sam uvek za to da pomognem.koliko ja mogu:-)
  6. Mozes da zadrzis premijski stepen.Samo iskopiraj od tvog prethodnog tj prodatog auta polisu i prilozi je kao dokaz osiguravajucoj kuci:-) Ma da bre.zatvorili ih.Da ne ulazim u detalje.:-)
  7. Zato sto imaju nekoliko tehničkih pregleda.Ovaj u zemunu je zatvoren ja mislim..Jer su nas kontaktirali i trazili termine za njihova vozila.Isto tako i henex ima nekolilo tehnickih:-)
  8. Sunce je popilo kaznu i zatvorili ih.Pa sada njihova kola kod nas dolaze.pozz
  9. Pozz drustvo.Ja sam.djole iz mirijeva a uskoro sa vozdovca.Inace sam velilo fan italo automobila.Posedovao alfu 164,155,156 i sada fiat bravo 2007.Posto sam skoro kupio auto postavicu slike uskoro jer na autu imam malog ulaganja.Limarijaaa
  10. Pozz drugari.Iako se nisam predstavio,a predstavicu se u temi gde treba,Zeleo sam samo da pomognem koliko mogu s obzirom da radim na tehnickom pregledu u jednom poznatom servisu.Inace cena je 4000 din tehnicki s tim sto mi je pala ideja da pregovaram sa gazdom pa svako ko bi dosao sa clanskom karticom bi dobio popust na recimo neke 3000 din plus vaucer za zamenu guma ilo tako nesto slicno.Sve sto vas interesuje vezano za zakon sto se istog tice pitajte.Veliki pozdrav.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...