Jump to content
FAS Goran

Petar1210

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Petar1210

  1. To ludavanje je kod mog automobila je pocelo skoro,do tada na stilu nisam imao ni jednu gresku na tabli.Promenjeno je skoro sve do cega moze doci.Ostaje samo da promenim ECU i senzor bregaste ako majstori ne nadju problem.Ni majsorima nije jasno sta se desava sa automobilom.
  2. Nisam menjao senzor bregaste,videcu sutra pre podne sa majstorima u servisu.Mada kada mi je stao u toku voznje tj ugasio se.Ispisao je par nekih gresaka:Engine fault,loose connection,high oil level...itd.
  3. Dobro vece,nov sam na forumu pa mi je potrebna pomoc.Vozim fiat stila 3V 1.9JTD 2004 god.Prosle nedelje nije hteo da upali,u servisu su dijagnostikovali da je crkvla common rail pumpa visokog pritiska.Uzeo sam repariranu,sve do pre pet dana kada je auto odjedno stao na sred puta.Odslepao sam ga u servis.Majstori ne mogu da utvrde vec danima u cemu je problem.Pored toga jos hiljadu stvari je menjano.Map senzor,overboost ventil,EGR ventil,prokometar,akumulator,senzor radilice..itd.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...