Jump to content
FAS Goran

benxxs

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About benxxs

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Gledao sam osigurače i u broju 20 na oznakama.na plastici nemam uopće osigurač a mislim da niti ide osigurač jer je po izgledu više za relej. Ove upute koje su tu stavljenje nisu za moju verziju. Našao sam na netu ovu shemu https://fusesdiagram.com/fiat/fuses-and-relay-grande-punto-2005-2016.html piše da ima 2 verzije osigurača u prostoru motora i po ovoj drugoj verziji osigurač je f8 ovaj veliki od 30a i relej broj 1 koji je za grijače zadnjih prozora i ako je opcija retrovizora. Sutra ću ispitati osigurač ali ne znam kako ispitati relej jer se ne čuje klik kada upalim grijač možda je do releja a možda do osigurača a možda su i u šumi . Javim rezultat sutra
  2. Kupio sam grande punto 2006 i ne radi grijač zadnjeg stakla, kada pritisnem gumb se zažuti ali ne radi. Kada sam ga kupio kada sam pritisnuo grijač palio se i zadnji brisac, sada se to više ne desava, brisač radi normalno na ručicu, ali me ponekad zeza zadnja brava i moram lupiti dolje po vratima pa proradi otvaranje. Nemam uputa od auta, pa sam išao tražiti koji je osigurač po uputama ovdje sa foruma. Međutim ja nemam osigurače u kabini vozila, osigurači kod motora su drukčiji od onih u uputama stavio sam sliku ovdje. Nisam gledao žice u pregibu jer nisam imao vremena to ću slijedeći vikend. Ako mi netko može reći koji je osigurač za grijače te koji relej je za njih. Također ako netko ima upute gdje je raspored ovakvih osigurača bio bi zahvalan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...