Jump to content
FAS Goran

MVM

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Hahha.. sad sam skontao sta sam napisao. Hahahah...plastična plastika... hahahha... https://www.google.com/search?q=fiat+croma+pollen+filter&oq=fiat+croma&aqs=chrome.1.69i57j35i39j69i60l3.3436j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=PfT_utPclpWGBM:
  2. Da li neko zna gde imaju da se kupe opastične kopče, koje povezuju plastične delove tu kod šoferke ? Mislim konkretno plastičnu plastiku kod filtera kabine. Ne mogu nigde da pronađem odgovarajuće. Hvala
  3. I dalje nisam nista resio po pitanju zvuka. Kada si napolju, motor radi FULL. Kada udjes u kabinu, to vise nije zvuk motora, kakav je bio ranije. Deluje kao da je patos otvoren, ne znam kako da objasnim. Da li neko moze da mi posalje broj od Gorana sa Altine, da stupim sa njim u kontakt Hvala
  4. Ma nije tisi. Ne znam kako da objasnim. Drugacije motor radi. Skroz se drugacije cuje. Ulja je bilo u fullu, servis je uradjen 2000km ranije, nego sto treba.
  5. Pozdrav. Nov sam na forumu. Vozim Cromu 1.9Mjet 150hp 16v. Ne znam, da li sam se istripovao, ili je zaista motor promenio zvuk tj. radni takt. Motor ne trese, ne trza, normalno ide, vuce itd.. ali posle malog servisa. Kad sam upalio auto, zvuk motora, nije kao sto je pre bio. Ne znam kako bih ga opisao, nije vise onako TVRD rad dizela, kao da su se pomesali benzin i dizel, ako tako mogu to da opisem. To sam primetio, kad sam seo u kola i upalio, napolju kada stojim, ne mogu da skontam taj zvuk. Dal imate neki predlog?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...