Jump to content
FAS Goran

BaneDordev

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav drugari, Imam problem sa automatskom klimom na Fiat Evo. Klima odlicno izduvava, ali nikako ne može da odmagli i osuši bočne zadnje prozore, a ove ostale samo kada duva veoma jako. Zamenjen je mali hladnjak ali situacija se nije mnogo popravila. U lokalnom servisu mi je rečeno da je mogući problem funkcionisanje klapne klime. Motorić čujem da radi, ali pitanje je kako zatvara ili otvara klapna. Da li je Sale Žarkovo pravi majstor, Goran ili Stefan TC Zmaj? Pozdrav svima
  2. Poštovani Gorane,

     

    Imam problem sa automatskom klimom na Fiat Evo.

    Klima odlicno izduvava, ali nikako ne može da odmagli i osuši bočne zadnje prozore, a ove ostale samo kada duva veoma jako. Zamenjen je mali hladnjak ali situacija se nije mnogo popravila. U lokalnom servisu mi je rečeno da je mogući problem funkcionisanje klapne klime. Motorić čujem da radi, ali pitanje je kako zatvara ili otvara klapna.

     

    Koliko bi bila okvirna cena otklanjanja navedenog problema i da li dijagnostika i popravka može da završi istog dana, zbog udaljenosti o organizacije dolaska kod Vas?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...